Markus Neby:

Derfor bor han ikke med kjæresten

Markus Neby og Andrine Hegerberg har vært samboere som følge av coronaviruset den siste tiden. Det er imidlertid ikke en varig løsning - foreløpig.

Markus Neby og kjæresten Andrine Hegerberg ble tvunget til å flytte sammen under corona-krisen. Nå avslører Markus hva planene er når landegrensene åpner igjen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I juni i fjor kunne den tidligere radioprofilen Markus Neby (28) avsløre den gledelige nyheten om at han hadde fått seg kjæreste. Det gjorde han under morgenshowet «P3Morgen», som han i september ga seg som showleder for, sammen med makkerne Ronny Brede Aase (33) og Silje Nordnes (35).

- Jeg kjørte hjem med kjæresten min. Hun kan kjøre bil og har bil, sa blant annet Neby i samtalen, hvorpå kollegene gratulerte ham.

Den gang ønsket Neby imidlertid ikke å avsløre hvem den utkårede var. Om lag en måned senere avslørte han derimot på Instagram at det var fotballstjernen Andrine Hegerberg (27) som hadde kapret hjertet hans.

View this post on Instagram

Jeg vil også legge ut kjærestebilde! #kjøle

A post shared by markusulvneby (@markusulvneby) on

Helt siden forholdet ble kjent har paret bodd fra hverandre. Det er av naturlige grunner, da Hegerberg til daglig spiller fotball for AS Roma, og dermed bor i Italia. Som følge av coronaviruset har de imidlertid den siste tiden vært samboere.

- Det har heldigvis fungert. Det hadde vært leit hvis vi ikke trivdes i hverandres selskap når vi er kjærester, men det har vist seg at vi gjør det, forteller 28-åringen nå til Se og Hør.

NYE STEG: Markus Neby og Andrine Stolsmo Hegerberg gjestet «Senkveld» sammen, og her kunne de avsløre at de hadde tatt forholdet til et nytt nivå. Vis mer

- Gnistrer fortsatt

Da Se og Hør møtte Neby på den røde løperen i forkant av årets Gullruten-utdeling, var det uten kjæreste. Det var på grunn av de strenge corona-tiltakene rundt utdelingen, der bare et fåtall av de nominerte fikk være gjester.

Han forteller imidlertid åpent om stjerneparets forhold, men innrømmer at tiden ikke er inne for å bli samboere helt ennå.

- Ikke akkurat nå, siden jeg har en jobb her. Men jeg kunne tenkt meg litt lengre perioder der borte. Roma liksom, det er jo deilig å være der uansett, sier han.

På sikt håper paret å bli permanente samboere, men venter på at det skal bli litt mer praktisk, ifølge han selv.

- Ja, herregud, men det er ikke noe tema nå. Det er fryktelig upraktisk når hun bor i Roma. Det er vanskelig å pendle fra NRK til Colosseum hver dag, forteller Neby.

Fordi paret har hatt avstandsforhold helt fra de ble sammen, og til nå, forteller 28-åringen at paret har hatt muligheten til å beholde nyforelskelsen lenger enn normalt. Følelsen av nyforelskelse er der fortsatt, og den tidligere radioprofilen avslører at forholdet fremdeles slår gnister.

- Jeg har tenkt at når jeg kommer ut av nyforelskelsen, så må jeg være i toppform - for da ser hun hva hun er sammen med. Det har jeg kanskje fremskyndet, det at nyforelskelsen forsvinner. Men det gnistrer fortsatt, avslutter han lattermildt.

FLYTTER SAMMEN: Kjærligheten blomstret videre for «Love Island»-vinnerne Nora Haukland og Johannes Klemp, og nå blir de offisielt samboere. Video: Julie Easter Christiansen / Reporter: Kine Falch Vis mer

Insta-flørt

Da fotballspilleren gjestet podkasten «The Kåss Furuseths», med Else (39) og Cecilia Ramona Kåss Furuseth (36), åpnet hun opp om hvordan paret først møttes. Der kom det fram at paret har en svært moderne kjærlighetshistorie.

Den 24. september i 2018 la Neby ut en story på Instagram, der han spilte fotball med noen venner. Han tagget Andrine og hennes søster, fotballspiller Ada Hegerberg (24), i storyen, men det stoppet ikke med det.

De begynte å prate sammen, og det utviklet seg på sikt en flørtende tone mellom de to.

- Det ble veldig mye chatting, og det eskalerte. I november i fjor var jeg i Oslo, og da spurte han om jeg ville møtes. Det var samme kveld som han skulle spille med Lemaitre på Sentrum scene, og jeg møtte ham før det, sa hun den gang.

Datoen de offisielt ble sammen er satt til 11. februar.

LES OGSÅ: - Livet som samboere er helt fantastisk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer