Kourtney Kardashian og Travis Barker:

Derfor bor de ikke sammen

Paret har giftet seg hele tre ganger, men deler ikke hjem.

HVER FOR SEG: Kourtney Kardashian og Travis Barker bor i hvert sitt hus. Foto: Alessandro Bremec/NurPhoto/Shutterstock/NTB
HVER FOR SEG: Kourtney Kardashian og Travis Barker bor i hvert sitt hus. Foto: Alessandro Bremec/NurPhoto/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

De fleste som følger med i Kardashian-universet har nok fått med seg at Kourtney Kardashian (43) er mer enn stormforelsket i Travis Barker (46).

Paret gjør lite for å skjule at de ikke klarer å holde hendene fra hverandre - noe som har blitt vist både på sosiale medier og i realityprogrammet «The Kardashians».

Dette året har vært romantikkens år for de to turtelduene, som har giftet seg hele tre ganger. Sant skal sies at den første seremonien, som skjedde i Las Vegas, var uten en gyldig ekteskapslisens.

Den ekte vielsen skjedde i Santa Barbara 15. mai, før turen gikk videre til italienske Portofino, der de ble smidd i hymens lenker med en storslått bryllupsfest over flere døgn.

På hjemmebane har ting derimot vært roligere. Ifølge Kardashian har paret fortsatt ikke tatt steget og flyttet sammen.

BRÅKMAKER: Scott Disick åpner om om fortiden sin til sin tidligere kjæreste, Kourtney Kardashian, i serien «Flip It Like Disick». Video: E! Vis mer

Dette er grunnen

Det er ikke ofte Kourtney Kardashian stiller til intervjuer, men da hun nylig satt ned med Amanda Hirsch i podkasten «Not Skinny But Not Fat», åpnet hun seg om privatlivet.

Det var i podkasten hun kunne fortelle at hun og ektemannen fortsatt venter med å flytte under samme tak, ifølge E! News.

- Jeg tror vi er på et sted hvor vi finner ut hvordan vi skal blande hjemmene og barna våre sammen. Vi klarer det stort sett. Vi har familiemiddag hver søndag kveld med alle barna til stede i hans hus, sier Kardashian ifølge nettstedet.

Selv om de ikke bor sammen, er de ikke mer enn et steinkast unna hverandre. De bor nemlig i samme nabolag.

- Det kommer til å bli et samlet hus, konstaterer 43-åringen, før hun forteller grunnen til at de ikke har tatt dette steget ennå:

- Vi ønsker at barna våre virkelig skal føle seg komfortable og de har alle levd hele sitt liv i disse hjemmene, for det meste, og de har sine egne rom, forklarer hun.

PREMIERE: Den nye serien til Kardashian-familien, «The Kardashians», har premiere på Hulu 14. april. Video: Hulu Vis mer

Stor familie

Kardashian deler de tre barna Mason (12), Penelope (10) og Reign (7) med ekskjæresten Scott Disick (39), mens Barker på sin side har barna Landon (18) og Alabama (16) sammen med ekskona Shanna Moakler (47).

Han har også et svært tett bånd til sin tidligere stedatter Atiana (23).

Kardashian og Barker har vært åpen med verden om at de ønsker et barn sammen. Gjennom realityserien «The Kardashians» har man fått se ekteparet gå gjennom fertilitetsprosesser for å oppfylle drømmen.

Det kan imidlertid se ut til at det ikke er noen baby på vei riktig ennå. Da en fan nylig spurte i et kommentarfelt på Instagram om hen hadde gått glipp av at Kardashian er gravid, hadde 43-åringen følgende svar:

«Nei, men du går glipp av en kvinnekropp.»

LES OGSÅ: Marius Borg Høiby vekker oppsikt i utlandet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer