Zlatan Ibrahimovic og Helena Seger:

Derfor bor de ikke sammen

- Det er ikke lett, sier fotballspilleren.

BOR IKKE SAMMEN: Zlatan Ibrahimovic og Helena Seger har vært et par i en årrekke, men de bor ikke sammen. Foto: Charles Platiau / Reuters / NTB
BOR IKKE SAMMEN: Zlatan Ibrahimovic og Helena Seger har vært et par i en årrekke, men de bor ikke sammen. Foto: Charles Platiau / Reuters / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Svenske Zlatan Ibrahimovic (40) er uten tvil en av verdens beste og mest omtalte fotballspillere - både for spillet på gressmatta, men også for sin frittalende væremåte.

På privaten holder han imidlertid litt mer igjen. Fotballspilleren møtte i 2002 den 11 år eldre modellen Helena Seger (51) på en parkeringsplass i Malmö, og falt pladask.

- Han hadde dobbeltparkert sin Ferrari ved siden av min Mercedes. Jeg var i dårlig humør og freste at han skulle flytte bilen. Jeg tror han ble trigget av holdningen min, uttalte hun i et sjeldent intervju med Elle.

Sammen har paret sønnene Maximillian (15) og Vincent (13).

KRITIKK: Flere reagerer etter at Zlatan Ibrahimovic ble avbildet på en restaurant i Milano. Video: Rødt Kort. Vis mer

- Det er ikke lett

I et ferskt intervju med britiske The Guardian letter fotballspilleren på sløret om familielivet, noe han imidlertid ikke ofte gjør.

Mens Zlatan dominerer på fotballbanen er Helena og sønnene bosatt i Stockholm - fordi paret ønsker at barna skal gå på svensk skole. Det betyr også at paret ikke har bodd sammen på flere år.

- Det er ikke lett, men kona mi tar seg av barna. Vi får det til å fungere. Når det er fritid kan vi møtes og da er vi lykkelige, sier han om familiesituasjonen.

- Jeg var ensom

40-åringen forteller også at pandemien har vært tøff for familien, spesielt da han ikke kunne reise for å besøke dem.

- Jeg var ensom. Ting var veldig strengt og du kunne ikke reise. Det var rart, fordi i de øyeblikkene skal du være med dine nærmeste, men jeg kunne ikke det, sier han, og legger til:

HELT OVER NATTA: Verden fikk øynene opp for islendingen Rúrik Gíslason da han ble byttet inn mot Argentina i VM 2018. Nå har karrieren skutt fart. Video: Rød Løper/RTL Vis mer

- Men da samfunnet åpnet litt reiste jeg hjem og var med familien i to måneder.

Fotballspilleren har spilt for gigantklubber som Inter, Juventus, Barcelona og PSG. I dag har han returnert til Italia for å spille for AC Milan.

Han er også på topplisten over fotballspillere med flest følgere på Instagram, med sine 51,3 millioner følgere.

LES OGSÅ: Michael Andreassen: Avslører forlovelse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer