Hayden Panettiere:

Derfor bor datteren (7) med eksen

- Det var det vanskeligste jeg kunne gjøre.

EKSER: Gjennom sitt lange forhold fikk eksene Wladimir Klitschko og Hayden Panettiere datteren Kaya sammen. Foto: Picture Perfect/REX/NTB
EKSER: Gjennom sitt lange forhold fikk eksene Wladimir Klitschko og Hayden Panettiere datteren Kaya sammen. Foto: Picture Perfect/REX/NTB Vis mer
Publisert

I ni år var Hollywood-stjernen Hayden Panettiere (32) sammen med den ukrainske proffbokseren Wladimir Klitschko (46), før de gikk hver til sitt i 2018.

I løpet av denne perioden rakk de også å forlove seg, samt bli foreldre til datteren Kaya (7).

Valgte å gi slipp

Kort tid etter bruddet ble det kjent at Klitschko hadde hovedansvaret for datteren og at de bodde sammen i hans hjemland Ukraina.

- Hayden har ikke vært mye sammen med Kaya. Men hun vet at det beste for barnet ikke er å være hos henne akkurat nå. Det er en trist situasjon, fortalte en kilde til Us Weekly den gang.

Onsdag åpnet Panettiere seg om flere vanskelige år hvor hun har slitt med både narkotika og alkoholavhengighet. Samtidig fortalte hun også hvorfor hun tok det hjerteskjærende valget å la eksen ta vare på Kaya.

- Det var det vanskeligste jeg kunne gjøre. Men det beste for datteren min var å sørge for at hun hadde det bra, ta vare på meg selv og forsikre meg om at jeg kunne være en god mor for henne. Og noen ganger betyr det å gi slipp på ting, innrømmet hun i et intervju med People.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer