Hayden Panettiere:

Derfor bor datteren (7) med eksen

- Det var det vanskeligste jeg kunne gjøre.

EKSER: Gjennom sitt lange forhold fikk eksene Wladimir Klitschko og Hayden Panettiere datteren Kaya sammen. Foto: Picture Perfect/REX/NTB
EKSER: Gjennom sitt lange forhold fikk eksene Wladimir Klitschko og Hayden Panettiere datteren Kaya sammen. Foto: Picture Perfect/REX/NTB Vis mer
Publisert

I ni år var Hollywood-stjernen Hayden Panettiere (32) sammen med den ukrainske proffbokseren Wladimir Klitschko (46), før de gikk hver til sitt i 2018.

I løpet av denne perioden rakk de også å forlove seg, samt bli foreldre til datteren Kaya (7).

Valgte å gi slipp

Kort tid etter bruddet ble det kjent at Klitschko hadde hovedansvaret for datteren og at de bodde sammen i hans hjemland Ukraina.

- Hayden har ikke vært mye sammen med Kaya. Men hun vet at det beste for barnet ikke er å være hos henne akkurat nå. Det er en trist situasjon, fortalte en kilde til Us Weekly den gang.

BABYLYKKE: Maria Amundsen, kjent fra «Ex on the beach», forteller om veien til fødselen og hvorfor hun ikke har planer om å forlove seg med det første. Reporter/klipp: Luna Lea. Vis mer

Onsdag åpnet Panettiere seg om flere vanskelige år hvor hun har slitt med både narkotika og alkoholavhengighet. Samtidig fortalte hun også hvorfor hun tok det hjerteskjærende valget å la eksen ta vare på Kaya.

- Det var det vanskeligste jeg kunne gjøre. Men det beste for datteren min var å sørge for at hun hadde det bra, ta vare på meg selv og forsikre meg om at jeg kunne være en god mor for henne. Og noen ganger betyr det å gi slipp på ting, innrømmet hun i et intervju med People.

Takket være blant annet innleggelse og intens traumeterapi i løpet av det siste året, så skal «Nashville»-stjernen nå være edru. Hun er også takknemlig for et godt bånd med datteren, som fremdeles bor med eksen.

- Hun har et vakkert liv. Jeg var akkurat sammen med henne. Hun er et fantastisk barn. Hun er smart og morsom, og av en eller annen grunn så elsker hun meg fremdeles.

FØDSELSDEPRESJON: Kristin Gjelsvik opplever ikke bare medgang og solskinn etter fødselen. Vis mer

32-åringen har tidligere også avslørt at hun led av fødselsdepresjon, og nesten ett år etter at datteren kom til verden ble det kjent at hun fremdeles ikke følte seg helt bra.

- Hayden Panettiere har frivillig søkt profesjonell hjelp på et behandlingssenter for sin fødselsdepresjon. Hun ber media respektere privatlivet hennes, skrev talspersonen hennes i en pressemelding den gang, ifølge E!Online.com.

LES OGSÅ: - Veldig ubehagelig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer