Derfor boikotter superstjernene kjøtt

Hollywood har blitt veggiewood!

STRIPPER MOT KJØTT: «Clueless»-stjernen Alicia Silverstone strippet ned til Evas drakt i en reklame for dyrevernsorganisasjonen PETA for å vise at vegan-tilværelsen har gitt henne en flott kropp. Hun er også en dyrevenn. - Jeg har vært veganer i 10 Foto: All Over Press
STRIPPER MOT KJØTT: «Clueless»-stjernen Alicia Silverstone strippet ned til Evas drakt i en reklame for dyrevernsorganisasjonen PETA for å vise at vegan-tilværelsen har gitt henne en flott kropp. Hun er også en dyrevenn. - Jeg har vært veganer i 10 Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Lammekjøttet ligger snart ferdigdandert på påskebord i de tusen hjem, men i Hollywood er det andre boller.

Mange av de store, internasjonale kjendiser boikotter nemlig kjøtt.

Det å være vegetarianer har lenge vært både en trend og et livsstilsvalg i Hollywood.

Noen tøyer strikken enda lenger, og er veganere. Ergo spiser de ingenting av animalsk opphav, deriblant melk og egg. Stjerner som Jenny McCarthy (40), Jessica Chastain (35) og Brad Pitt (49) tilhører sistnevnte gruppe.

I fjor kåret PETA, verdens største dyrevernsorganisasjon, skuespiller Jessica Chastain (35) til verdens mest sexy kvinnelige vegetarianer. «Zero Dark Thirty»-stjernen har vært vegetarianer i 15 år og veganer i 5.

Bla deg igjennom bildekarusellen under for å finne ut hvorfor Jessica og en rekke andre stjerner har fjernet kjøttet fra menyen.

LES OGSÅ: – Dette er helt surrealistisk

Følg Se og Hør på Facebook, Twitter: @se_og_hoer, og Instagram: seoghoer.

Last ned vår gratis mobil-app på iTunes og Google Play, og kjøpe Se og Hør på iPad her.

Har du et tips til oss? Trykk her og du kan bli 25.000 kroner rikere.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer