ISFRONT: Som følge av at én «Farmen»-semifinalist boikotter finalefesten, må også de to andre utebli fra deler av feiringa, i fare for å røpe programinnhold. Foto: Alex Iversen / TV 2
ISFRONT: Som følge av at én «Farmen»-semifinalist boikotter finalefesten, må også de to andre utebli fra deler av feiringa, i fare for å røpe programinnhold. Foto: Alex Iversen / TV 2Vis mer

«Farmen» 2018:

Derfor blir ingen av dem å se på «Farmen»-festen

Vinneren ankommer festlokalet først etter at programmet er ferdig på tv.

Tradisjonen tro samles «Farmen»-deltakere, produksjonscrew og presse til finalefest i Oslo sentrum når vinneren står klar søndag kveld.

I år blir feiringa riktignok noe amputert, da finaleprogrammet - for første gang i «Farmen»s fjorten år lange historie - skal overværes uten de gjenværende semifinalistene.

Årsaken til den utradisjonelle, og noe festbremsende praksisen skyldes den interne konflikten som har oppstått i forkant av «Farmen»-finalen.

Boikotter festen

Onsdag ble det kjent at én av finalistene er i storbråk med TV 2, etter harde beskyldninger om finalejuks. Deltakeren, som av hensyn til programinnhold foreløpig nevnes uten navn, anser finalen som ugyldig - og har kjempet for omkamp helt siden innspillingsslutt i oktober.

TV 2 mener derimot at anklagene er grunnløse, og kommer ikke til å innfri deltakerens krav. Som følge av dette nekter vedkommende å dukke opp på finalefesten, og kommer ikke til å vise seg i offentligheten overhodet søndag kveld.

Boikotten skaper dermed spoiler-trøbbel for de to andre semifinalistene. Når bare én av dem glimrer med sitt fravær ville det nemlig ha blitt svært enkelt å regne seg fram til hvem som er i klammeri med TV 2, og dermed også vinnerresultatet.

TV 2 tar derfor ingen sjanser, og lar vinneren (sammen med den tredje personen) ankomme festlokalet først etter at programmet er ferdig på tv.

Ikke de eneste

Hva gjelder de resterende, utslåtte deltakerne, som ikke lenger står i fare for å røpe programinnhold, vil de fleste være på plass søndag kveld.

Unntaket er deltakerne som trakk seg underveis i oppholdet, Kim Stefan Jenssen (40) og Live Solheimdal (22). Heller ikke Jørgen Ringstad (61) tar del i festlighetene, riktignok av praktiske grunner.

- Jeg befinner meg på Vestlandet, så jeg rekker det ikke, opplyser Ringstad, som røyk ut av «Farmen» på dramatisk vis i den fjerde innspillingsuka.

Andre deltakere Se og Hør har snakket med, deriblant Nikolai Aspen (23), Paal Nygaard (27), Irene Halle (35), Lene Sleperud (29) og Dineke Polderman (46), er alle enige om at finalekonflikten vil prege festen til en viss grad. Likevel er de overbevist om det kommer til å bli en hyggelig feiring.

Saken fortsetter under.

FARMEN: Når man er med på et realityprogram kan det være mye man ikke er forberedt på. For Irene (35) fra Stjørdal har hennes deltagelse i «Farmen» resultert i massive tilbakemeldinger - noen av den heller lugubre sorten. Reporter/video: Miriam Bakkejord Vis mer

- Kommer til å smelle

- Jeg orker ikke noe bråk, og tror ikke det kommer til å skje heller. Jeg skal danse på bordet og være sammen med alle de fine deltakerne som også kommer, forteller Dineke Polderman.

- Det har skjedd veldig mye rart de siste ukene, og det kommer sikkert til å smelle greit når alt bli offentligjort. Jeg er likevel sikker på vi som er der kommer til å lage en bra fest, sier Nikolai Aspen.

Se og Hør har vært i kontakt med pressekontakt for «Farmen» i TV 2, Alex Iversen. Han har ingenting å tilføye i saken.

SOM TO DRÅPER VANN: Nikolai og Markus Aspen (23) er eneggede tvillinger, og blir stadig forvekslet med hverandre. Likheten har bydd på noen ekstra utfordringer etter at førstnevnte dukket opp på «Farmen». Reporter: Miriam Bakkejord. Video: Helén Skogstad Vis mer

LES OGSÅ: - Det var ikke sikkert jeg ville overleve

Ble millionær på delikatessebutikken!

Ble millionær på delikatessebutikken!

Annonsørinnholdfra NORSK TIPPING
Derfor får hun ikke møte «stedatteren»

Derfor får hun ikke møte «stedatteren»

Derfor vil hun droppe alkohol i 18 år

Derfor vil hun droppe alkohol i 18 år

Dette gjorde kjendisene for 10 år siden

Dette gjorde kjendisene for 10 år siden

- Sexy handler ikke om å bruke push-up BH, rød leppestift og høye hæler

- Sexy handler ikke om å bruke push-up BH, rød leppestift og høye hæler

Brudd etter fem år

Brudd etter fem år

- Jeg får tilsendt mye rart som jeg ikke forstår

- Jeg får tilsendt mye rart som jeg ikke forstår

- Det ble litt for tøft for kona

- Det ble litt for tøft for kona

Sangstjernen jubler av babylykke

Sangstjernen jubler av babylykke

Viste sin kjærlighet på rød løper

Viste sin kjærlighet på rød løper

Ble kjæreste med venninnens tidligere date

Ble kjæreste med venninnens tidligere date

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder
Postadresse
Boks 1184 Sentrum, 0107 Oslo
Besøksadresse
Karvesvingen 1, 0579 Oslo
Sentralbord
21 30 10 00
Ansvarlig redaktør
Ulf André Andersen
Redaktør seher.no
Jonas Jørstad
Utgiverselskap
Aller Media AS
Powered by
Labrador CMS
Tips oss på sms 2255