Linnéa Myhre:

Derfor blir hun med i «Bloggerne»

Linnéa Myhre skal være med i «Bloggerne».

<strong>NY GJENG:</strong> Til høsten blir Sofie Caroline Nilsen, Julianne Nygård, Linnéa Myhre, Martine Lunde, Caroline Berg Eriksen og Anniken Jørgensen å se i «Bloggerne» på TV 2. Foto: TV 2
NY GJENG: Til høsten blir Sofie Caroline Nilsen, Julianne Nygård, Linnéa Myhre, Martine Lunde, Caroline Berg Eriksen og Anniken Jørgensen å se i «Bloggerne» på TV 2. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Årlig produserer TV 2 flere store tv-produksjoner - noen nye og noen gamle. En favoritt hos enkelte har vist seg å være «Bloggerne», der fans i en årrekke har fått følge livene til noen av landets største internettpersonligheter.

Nærmest alt som kan krype og gå av bloggere har vært med i serien, som i august begynner på sin ellevte sesong. Sesong for sesong dukker det opp nye fjes i serien, mens andre forsvinner. Onsdag ble det kjent at kanalen nå har bestemt seg for å bytte ut Jørgine «Funkygine» Vasstrand og Stina Bakken med to nye fjes.

Til høsten blir nemlig forfatter Linnéa Myhre (29) og influenser Sofie Caroline Nilsen (24) å se i serien. Det opplyser TV 2 om i en pressemelding.

Den tiende sesongen av «Bloggerne» er rett rundt hjørnet, og profilene avslører øyeblikkene de gruer seg til å se. Vis mer

Tv-comeback

Linnéa Myhre er kanskje det mest kjente navnet blant de to. Hun drev en av landets mest leste blogger på starten av 2010-tallet, der hun skrev åpent om alt fra anoreksi til politikk. Hun ble døpt sinnablogger av pressen, og har siden gitt ut tre romaner. I høst kommer hennes fjerde bok, «Meg, meg, meg».

Hun har vært å se på skjermen en rekke ganger, blant annet i nettserien «La Linnéa leve» på NRK.

Myhre har også vært med i «Skal vi danse» og «Camp Kulinaris», for å nevne noe. Det er derimot lenge siden hun har vært med i en så omfattende produksjon.

VONDT: Linnea Myhre må ta seg skikkelig sammen under den første oppgaven i finalen av «Camp Kulinaris». Vis mer

Nå blir hun altså å se på skjermen, i en produksjon som skal følge hennes hverdag.

- Jeg elsker «Bloggerne» og har sett alle sesongene. Jeg har alltid synes det har sett spennende ut å dele livet sitt på denne måten, og nå var jeg moden for å bli med, sier hun i pressemeldingen.

- Seerne får et innblikk i min hverdag, der arbeidet med ny bok og podkast tar mye tid. I tillegg prøver jeg å balansere egen psykisk helse og et langdistanseforhold, samtidig som jeg prøver å finne ut hvem jeg er, fortsetter hun.

Myhre er sammen med den populære artisten Sondre Lerche. På Instagram deler de to ofte glimt av hverdagen, men nå får fansen altså et enda tydeligere innblikk i hva som foregår i livene deres. På Instagram har Myhre 113 000 følgere.

VONDT: Det blir både skrik og blod på Camp Kulinaris-kjøkkenet når Terje havner i en stygg ulykke. Vis mer

- En drøm

Den neste, nye bloggeren i rekka, er Sofie Caroline Nilsen. Hun ble kjent som deltaker i «Paradise Hotel», og driver i dag hovedsakelig med Instagram, YouTube og blogg. Hun er sammen med Morten Botten, som hun møtte under innspillingen av ovennevnte realityprogram.

Deltakelsen i «Bloggerne» har lenge vært en drøm, opplyser hun om.

COMEBACK: Den tidligere toppbloggeren Emilie «Voe» Nereng ankom Elle-festen sammen med kjæresten Torgeir Glomnes Johansen. Vis mer

- Jeg har hatt en drøm om å være med i «Bloggerne» hele veien, og var ikke i tvil da jeg ble spurt. Det blir både spennende og gøy å dele mer – og at leserne kommer enda tettere på livet mitt, familien min og ikke minst livet med Morten. Man får kanskje se en litt annen side av meg enn tidligere, sier hun i pressemeldingen.

I tillegg får vi følge Martine Lunde, Caroline Berg Eriksen, Anniken Jørgensen og Julianne Nygård i den nye sesongen. Tidligere har blant andre Sophie Elise Isachsen, Emilie «Voe» Nereng, Suzanne Aabel og John Arne Riise vært å se i serien.

LES OGSÅ: «Skam»-stjernen giftet seg i hemmelighet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer