SKIFTET MENING?: Oprah Winfrey har tidligere uttalt at paret aldri kom til å gifte seg, men nå ringer bryllupsklokkene i det fjerne. Foto: All Over Press
SKIFTET MENING?: Oprah Winfrey har tidligere uttalt at paret aldri kom til å gifte seg, men nå ringer bryllupsklokkene i det fjerne. Foto: All Over PressVis mer

Derfor blir de aldri gift

- Jeg kommer aldri til å gifte meg, sier Oprah Winfrey.

LANGT FORHOLD: Stedman og Oprah hadde planer om å gifte seg i 1992, men det ble aldri noe av. Foto: Stella
LANGT FORHOLD: Stedman og Oprah hadde planer om å gifte seg i 1992, men det ble aldri noe av. Foto: Stella Vis mer

SEOGHØR.NO: Helt siden 1986 har talkshow-dronningen Oprah Winfrey (59) vært sammen med forfatter og forretningsmann Stedman Graham (62).

Da Winfrey lot seg intervjue av Shaun Robinson på Access Hollywood, fikk hun spørsmålet om hun kommer til å forlate verden ugift.

- Ja. Jeg tror det er mitt siste svar på det spørsmålet, svarte Oprah.

Mange har lurt på hva Oprah ville svare på det spørsmålet. Og det er ikke lenge siden Winfrey selv tenkte på det.

- Det er interessant at du spør om dette, fordi jeg tenkte på det igjen da Tina Turner giftet seg (juni, red. anm.). Fordi Tina sa til meg at det var noe jeg absolutt burde gjøre. Men jeg tenkte: «Kommer ting virkelig til å bli noe annerledes?» Og nei, det tror jeg ikke det gjør.

Saken fortsetter under bildet.Winfrey og Stedman var faktisk forlovet, og hadde planer om å gifte seg i 1992. Det ble det ingenting av. Nå forteller Winfrey at Stedman tror forholdet ikke hadde vart dersom de hadde giftet seg.

- Hvis du hadde intervjuet ham, ville han sagt til deg at vi ikke hadde vært sammen i dag om vi hadde giftet oss. Han er en tradisjonell mann, og dette er et veldig utradisjonelt forhold. Det tror jeg er akseptabelt som forhold, men hvis jeg hadde tittelen kone, ville det følge med enkelte forventninger om hva jeg skal gjøre.

- Først og fremst må jeg komme hjem noen ganger, sier hun lattermildt.

LES OGSÅ: Oprah betalte for farens skilsmisse