- Derfor ble vi aldri sammen

Dårlig timing hindret onkel Jesse og kjæresten fra «Under samme tak» i å finne sammen også privat.

BEHOLDT VENNSKAPET: Gjengen fra «Under samme tak» er fortsatt gode venner. I 2009 samlet de seg da John Stamos fikk sin egen stjerne på Hollywood Walk of Fame. Fra venstre; Lori Loughlin, John Stamos, Bob Saget og Candace Cameron Bure. Foto: Ciao Hollywood / Splash News/ All Over Press
BEHOLDT VENNSKAPET: Gjengen fra «Under samme tak» er fortsatt gode venner. I 2009 samlet de seg da John Stamos fikk sin egen stjerne på Hollywood Walk of Fame. Fra venstre; Lori Loughlin, John Stamos, Bob Saget og Candace Cameron Bure. Foto: Ciao Hollywood / Splash News/ All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Mange som vokste opp med TV-serien «Under samme tak» hadde et ønske om at John Stamos som spilte «onkel Jesse» også i virkeligheten skulle finne sammen med «tante Becky» Lori Loughlin .

Nå bekrefter Lori at tiltrekningen mellom de to var like sterk av skjermen som på.

Likevel ble de aldri dem. Årsaken skal være at de ble opptatt på hver sin kant.

- Jeg var gift med min første ektemann da jeg spilte i showet. Og da jeg senere skilte meg møtte han Rebecca Romijn, sier «Summerland»-stjernen ifølge kjendisblogger Perezhilton.

- Har ikke sex

Også John har tidligere fortalt om det gode forholdet til medspilleren.

FORTSATT SINGEL: John Stamos er ungkar og leter fortsatt etter den store kjærligheten.  Foto: All Access Photo / Splash News/ All Over Press
FORTSATT SINGEL: John Stamos er ungkar og leter fortsatt etter den store kjærligheten. Foto: All Access Photo / Splash News/ All Over Press Vis mer

- Vi hadde fantastisk kjemi, men dårlig timing. Hun var gift, så skilte hun seg og det var en ukes tid der det kunne skjedd noe, men så møtte jeg Rebecca og gikk den veien. Lori er modellen på en perfekt og vakker person og vi er fremdeles gode venner. Vi har ikke sex, men er gode venner, har Stamos tidligere uttalt på TV-showet «Watch What Happens Live».

Lori har vært gift med sin designer-ektemann Mossimo Giannulli i 17 år. Stamos leter fortsatt etter sin bedre halvdel, men er ikke god til å sjekke opp kvinner.

- Jeg vil gjerne være i et forhold, men jeg har ingen sjekketriks. Hvis jeg sjekker opp noen tenker jeg at jeg er for utagerende. Mange ganger burde jeg spurt noen om nummeret deres, men gjør det ikke, sa han i høst til In Touch.

LES OGSÅ: - Hva har skjedd med håret hans?!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer