Derfor ble valget lett for «Jakten»-bonden

- Jeg vet ikke hva hun mente med dette, sier TV-frieren Trond Erik. Her er begrunnelsen du ikke fikk se på TV.

INGEN SUPERKJEMI: - Dette er jo en toveisgreie dette. På dette tidspunktet hadde det seg bare slik at det var han jeg hadde minst kjemi med, sier «Jakten»-bonden Bente Fremo om mandagens valg. Foto: TV 2
INGEN SUPERKJEMI: - Dette er jo en toveisgreie dette. På dette tidspunktet hadde det seg bare slik at det var han jeg hadde minst kjemi med, sier «Jakten»-bonden Bente Fremo om mandagens valg. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «Det var et lett valg etter i dag. Jeg er glad jeg ikke måtte gjøre det i går».  

Ordene tilhører «Jakten på kjærligheten»-bonden Bente Fremo (26) under valget i mandagens episode av TV 2-serien. Der skulle hun nemlig velge med seg fire av fem friere videre i programmet.

Plass fant hun ikke til Trond Erik Reitåa, uten at hun ga noen nærmere begrunnelse av hvorfor. Til Seher.no forklarer hun imidlertid at årsaken var ganske enkel.

- Jeg fant ut at jeg og Trond Erik ikke hadde så mye å prate om. Han ble nok en litt for rolig type for meg. Det ble litt klart for meg den dagen. Men han er nok en fin fyr for en rett kvinne, sier «Jakten»-bonden til Seher.no.

Tidligere i programmet hadde Reitåa fortalt at han ikke var forelsket i Bente, men at han var betatt. Men ifølge TV-bonden var ikke den «manglende» forelskelsen grunnen til at hun dumpet ham.

- Nei, absolutt ikke. Dette er jo en toveisgreie dette. På dette tidspunktet hadde det seg bare slik at det var han jeg hadde minst kjemi med. Men jeg føler at han tok valget bra, han har jo antenner han også - og skjønte vel at det ikke var det helt store, mener hun.

Det bekreftes også av Trond Erik selv. Til seher.no legger han nemlig ikke skjul på at han ikke tok vrakingen spesielt tungt.

- Det er slik spillet er. Det valget Bente tok, det er et valg jeg respekterer. Hun ville ha med de fire andre, og det er greit for meg. Jeg tar valget til etteretning, sier han.

Reitåa erkjenner at han ikke helt skjønte hva Bente mente da hun sa at valget hennes hadde blitt lettere etter nettopp den dagen.

- Nei, jeg vet ikke hva hun mente med dette. Men det var godt å høre at det var et enkelt valg for henne da. Jeg vil uansett ikke spekulere i årsaken, forteller den hjemsendte «Jakten»-frieren til Seher.no.

«Jakten på kjærligheten» ser du på TV 2 mandager klokka 20.00. Få full oversikt i Seher.nos TV-guide. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nekter TV-frierne å innlede romanser  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer