TØFF HVERDAG: Årets "Ungkar", Stig Kjos, innrømmer at kjæresten er litt sjalu i etterkant av programmet. Foto: Per Ervland/Aller Internett
TØFF HVERDAG: Årets "Ungkar", Stig Kjos, innrømmer at kjæresten er litt sjalu i etterkant av programmet. Foto: Per Ervland/Aller InternettVis mer

Derfor ble Ungkarens kjæreste sjalu

- Hun synes nok det er litt vanskelig nå i ettertid, forteller Stig Kjos.

SEHER.NO: Stig Kjos (31) har gått fra en anonym tilværelse som en ordinær "sjekker" på byen, til rollen som selveste "Ungkaren" - og en hverdag med oppmerksomhet fra absolutt alle hold.

Se bildene av alle "Ungkaren"-jentene nederst i saken!

Tidligere har 31-åringen innrømmet at han faktisk møtte den store kjærligheten under innspillingen av det populære TVNorge-programmet. Men overfor Seher.no avslører han at alt likevel ikke har vært så enkelt i etterkant.

- Vanskelig
- Man får følelser for flere mennesker i en setting som "Ungkaren". Og akkurat det har nok vært litt vanskelig for kjæresten min nå i ettertid. Men det er jo sånn at vi tok et valg og ble med på dette, begge visste vi hva vi gikk til - følelsesspillet og alt hva det medførte. Men en følelsesmessig utfordring - det har det absolutt vært, sier en åpenhjertig Stig Kjos til Seher.no.

Men til tross for at årets "Ungkar" hadde øynene sine på flere av deltakerne under innspillingen i Sør-Afrika, innrømmer han at tidlig skjønte hvor ting bar.

- Det er jo et stort spill, dette. Man finner kjemien med flere, og til slutt må man bare plukke ut den som man tror at man går best sammen med. Men jeg må jo bare innrømme at jeg og den jeg endte opp med hadde øynene på hverandre veldig tidlig - uten at jeg tror kameraene klarte å fange det opp.

- Som et fotoalbum
Hverdagen har vært hektisk for Stig Kjos etter at det første programmet ble sendt sist mandag. Plutselig blir han nedringt av folk som gjerne vi ha en prat med ham.

- Jeg har ikke blitt vant til det å se meg selv på tv ennå, for å si det sånn. Det er litt surrealistisk, egentlig, akkurat som når man for eksempel ser seg selv i diverse blader - og tenker på det som et fotoalbum. Det blir til at jeg tenker "Jøss, dette har jeg jo opplevd".

- Hvordan har forholdet ditt til kjæresten vært etter innspillingen?

- Det er jo sånn at man må få ting til å fungere, uten andre til stede - i skjul. Det har vært litt vanskelig, i den forstand at vi jo ikke kan gå ut av leiligheten eller handle sammen for den saks skyld. Det har blitt sånn at jeg må ta alle avgjørelsene når vi for eksempel skal leie film. Men akkurat det er litt deilig - da får jeg bestemme, og så glemmer jeg å ringe henne etterpå, gliser han.

Hadde badetiss
Stig Kjos legger ikke skjul på at nervene var i helspenn i tiden før han skulle møte jentene som kjemper om hjertet hans.

- Her skulle jeg møte alt fra ti til 15 jenter, jeg visste jo ikke nøyaktig antall heller - og jeg var rett og slett dritnervøs. Jeg visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg. Du vet hvordan det er med badetiss hos gutter - jeg tror jeg hadde en sånn én. Jeg gikk rundt meg selv to-tre hundre ganger før jeg skulle møte dem første gang. Jeg husker nesten ikke hva som skjedde en gang.

Til "God kveld, Norge" på TV 2 har Stig tidligere fortalt at han aldri trodde at han kom til å finne kjærligheten gjennom "Ungkaren".

- Hvorfor ble du med da?

- Jeg tror jeg var litt for rask i den kommentaren - for jeg traff jo ei jente til slutt. Men det er jo også noe med det at hvis forhåpningene ikke er all verden, da blir heller ikke fallhøyden så stor, sier Stig Kjos til Seher.no.

LES OGSÅ: - Her er det mange bitre jenter

"Ungkaren" ser du på TVNorge mandager klokka 21.30.

Se bildene av "Ungkaren"-jentene her:

UNGKARSKVINNE: Unn Karlstad (42) fra Vinterbro. Foto: TVNorge
UNGKARSKVINNE: Bianca Schmidt (41) fra Asker/Oslo. Foto: TVNorge
UNGKARSKVINNE: Anita Flakk (43) fra Oslo. Foto: TVNorge
UNGKARSKVINNE: Hilde K. Rietig (38) fra Bærum. Foto: TVNorge
UNGKARSKVINNE: Jofrid Gjesme (37) fra Bærum. Foto: TVNorge
UNGKARSKVINNE: Aina Marlén Lykke Brynildsen (41) fra Oslo. Foto: TVNorge
UNGKARSKVINNE: Anita Topnesvåg (41) fra Oslo. Foto: TVNorge
UNGKARSKVINNE: Eli Hartvigsen (41) fra Oslo. Foto: TVNorge
UNGKARSKVINNE: Emma Andrea Raanæs (21) fra Enebakk. Foto: TVNorge
UNGKARSKVINNE: Anette Kvamme (27) fra Olden. Foto: TVNorge
UNGKARSKVINNE: Natalia Davadi (23) fra Trondheim. Foto: TVNorge
UNGKARSKVINNE: Beate Tislavoll Haga (25) fra Stord. (Bor i Oslo). Foto: TVNorge
UNGKARSKVINNE: Kine Victoria Hagen (21) fra Hamar. (Bor i Oslo). Foto: TVNorge
UNGKARSKVINNE: Marianne Rasmussen (26) fra Bergen. Foto: TVNorge
UNGKARSKVINNE: Anette Tonna (25) fra Oslo. Foto: TVNorge
Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.