Derfor ble trusen fjernet

Tone Damli Aaberge snakker ut om det omdiskuterte bildet.

RETUSJERT: Costume-redaktør Vanessa Rudjord innrømmer at bladet har retusjert vekk trusene til Jenny Skavlan og Tone Damli Aaberge, men hevder de ikke har forsøkt å lure leserne. Foto: Stella
RETUSJERT: Costume-redaktør Vanessa Rudjord innrømmer at bladet har retusjert vekk trusene til Jenny Skavlan og Tone Damli Aaberge, men hevder de ikke har forsøkt å lure leserne. Foto: Stella Vis mer
SEHER.NO: Tidligere denne uken har nyheten om Tone Damli Aaberges (22) lettkleddbilde i novemberutgaven av Costume gått sin gang i media. Artisten viser seg på bildet fram tilsynelatende uten truse på.

Nå snakker Tone selv ut om bildet, der hun stilte opp i en smal, hudfarget truse, som senere ble retusjert bort.

- Jeg var ikke spesielt sugen på at (fotograf, red. anm.) Morten Qvale skulle ha et helt arkiv med nakenbilder hvor jeg viser frem finstasen, derfor hadde jeg på den trusen under fotoshooten med Costume, og jeg føler ikke at jeg snyter noen lesere ved at den ble retusjert bort, sier Damli Aaberge til VG.

Artisten slipper kommende uke platen «Cocool», et album med flere personlige tekster. Tone forteller at hun har det helt topp hjemme med Aksel Hennie, men at det ikke blir noe barn med det første.

- Jeg er ikke helt verpeklar ennå. Vi har jo et barn annenhver uke, og det er fantastisk kjekt. Men jeg skal være egoistisk og tenke karriere en stund. Jeg er jo bare 22.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Fjernet Tones truse på bilde