Derfor ble Stella oppløst i tårer

Stella Mwangi slet virkelig med følelsene.

HISTORISK: Forhåndsfavoritt Stella Mwangi ble vinner av Melodi Grand Prix-finalen i Oslo Spektrum lørdag kveld, og ble dermed den første artisten med afrikansk opprinnelse til å representere Norge i en internasjonal MGP-finale. Etterpå slet hun med t Foto: Scanpix
HISTORISK: Forhåndsfavoritt Stella Mwangi ble vinner av Melodi Grand Prix-finalen i Oslo Spektrum lørdag kveld, og ble dermed den første artisten med afrikansk opprinnelse til å representere Norge i en internasjonal MGP-finale. Etterpå slet hun med t Foto: Scanpix Vis mer
Se Stella i seiersrus nederst i saken!

SEHER.NO: Forhåndsfavoritten Stella Mwangi stakk av med en soleklar seier under MGP-finalen i Oslo Spektrum lørdag kveld, og skal dermed representere Norge i den internasjonale finalen i Düsseldorf 14. mai.
 
Dette er første gang en artist med afrikansk opprinnelse blir stemt frem for å forsvare Norges ære i en internasjonal MGP-finale.

Stella Mwangi er født i Kenya, og synger i tillegg refrenget i vinnerlåta «Haba Haba» på det afrikanske språket swahili. Og MGP-vinneren selv innrømmer at det er spesielt at Norge har stemt frem en afrikansk artist som vinner.
 
- Det betyr at alt er mulig. Og jeg bare takker Norge for at vi beviste at ingenting er umulig. Det er helt fantastisk, sier Stella til Seher.no.

Den unge artisten ble tidlig utropt til vinner både av bettingselskaper og musikkeksperter, og har i tillegg toppet VG-lista. Men til tross for det tydelige favorittstempelet var Stella svært nervøs før seieren ble et faktum lørdag kveld.

- Jeg var så nervøs første gang. Jeg sto her og var så nervøs. Andre gang var jeg enda mer nervøs, og så hørte jeg navnet mitt ble ropt opp og klarte ikke å holde igjen tårene. Det er helt utrolig, sier Stella til Seher.no.


Nå håper MGP-vinneren at hennes Kenyanske familie får mulighet til å heie på henne fra sidelinjen i Düsseldorf i mai.

- Ja, det håper jeg virkelig at vi får til, sier hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Stella brøt sammen i tårer foran pressen

Se Stella Mwangi etter MGP-seieren her:[obj:media:9379]