LYKKEN SPRAKK: Heidi Klum forlot ektemannen gjennom syv år for livvakten Martin Kristen. Men lykken skulle ikke vare. Foto: All Over Press
LYKKEN SPRAKK: Heidi Klum forlot ektemannen gjennom syv år for livvakten Martin Kristen. Men lykken skulle ikke vare. Foto: All Over Press Vis mer

Derfor ble Klum dumpet

Supermodellen og TV-stjernen klarte ikke holde på kjærligheten.

Publisert

SEOGHØR.NO: Få skjønte hvordan livvakten Martin Kirsten (41) kunne gi slipp på selve drømmedama etter bare halvannet år sammen tidligere i år.

Paret hadde vært nære venner i en årrekke, og som Heidi Klum (40) og eksmannen Seals (51) personlige livvakt, hadde han også knyttet sterke bånd til parets fire barn.

Da Seal konfronterte kona med sine bange anelser, ba han Heidi velge mellom ham og livvakten – bare for å bli kastet til side etter syv års ekteskap.

Men i januar sprakk også forholdet til Kirsten for Klum.

Han synes nemlig hun var for egoistisk og grisk – og prioriterte karrièren og millioninntekter over ham selv og barna Leni (10), Henri (8), Johan (7), og Lou (4).

LEI AV Å VÆRE RESERVEPAPPA: Martin gikk fra å drive en suksessfull livvaktservice til å bli reservepappa på heltid. Det likte han svært dårlig. Foto: All Over
LEI AV Å VÆRE RESERVEPAPPA: Martin gikk fra å drive en suksessfull livvaktservice til å bli reservepappa på heltid. Det likte han svært dårlig. Foto: All Over Vis mer

- Martin gjorde det slutt fordi han var lei av å spille rollen som en hjemmeværende ektemann, røper en kilde til Radaronline.– Han syntes Heidi var en fantastisk person, men hun var aldri til stede. Hun satte arbeid og penger foran ham og barna, fortsetter kilden.

Det skal også ha gått ham kraftig på nervene at han måtte sette sin egen suksessfulle livaktservice til side for barnepasset.

– Han måtte gjøre alt for barna, alt fra å levere og hente på skolen til å legge dem på natta. Han elsket barna, men det ble for mye å måtte ta på seg alene.

Siden har Klum kommet seg videre og blitt sammen med den 13 år yngre kunsthandleren Vito Schnabel (27) – mens Martin fortsatt er singel.

– Han har fortsatt kjærlighetssorg og snakker om Heidi hele tiden. Men han vet at han gjorde det rette valget, forsikrer livvaktens venn til nettstedet.

LES OGSÅ: Kastet bikinitoppen på badeferie

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer