Derfor ble ikke Tone glad for gaven....

Tone Damli fikk babygave av trebarnsfaren John Arne Riise - men det var ikke akkurat det hun ønsket seg.

FREKK GAVE: Fulham-proff og tidligere Liverpool-spiller John Arne Riise tullet med Tone Damli Aaberge ved å gi henne en Liverpool-body. Hun er Manchester United-fan, men tok i mot gaven med et smil.  Foto: Espen Solli/Se og Hør
FREKK GAVE: Fulham-proff og tidligere Liverpool-spiller John Arne Riise tullet med Tone Damli Aaberge ved å gi henne en Liverpool-body. Hun er Manchester United-fan, men tok i mot gaven med et smil. Foto: Espen Solli/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I slutten av mai blir Tone Damli Aaberge (25) og forloveden Markus Foss (31) foreldre for første gang. Hun er fremdeles i god form, og driver blant annet med opptak til Idol-runden som skal sendes til høsten.

Samtidig forbereder hun seg selvsagt til det store som snart skal skje.

- Jeg kan ikke mye om dette å bli mamma, så da er det godt å ha noen litt erfarne venninner rundt seg, skrev Tone på bloggen etter babyshoweren med venninnene.

Nylig var hun i Manchester på jobb som Betsson-ambassadør. I samme bettingselskap er også Fulham-stjernen John Arne Riise (33) også ambassadør, og han hadde med en gave til Tones baby han også.

Gaven var en Liverpool-drakt - og Manchester United-fan'en Tone tok imot den med et smil da Riise overrakte den på firmafesten Orange Carpet.

Rødtoppen fra Ålesund hadde også noen gode råd til Tone.

Derfor ble ikke Tone glad for gaven....

- Sov når babyen sover, det er det beste rådet jeg kan gi , sier John Arne.

Tone og John Arne er blitt godt kjent via jobben, og fotballspilleren har også fått et kjempegodt inntrykk av Tones forlovede Markus.

- Han er en suveren fyr, og jeg er sikker på at han blir en kjempeflink pappa, skryter Riise.

 

Les mer i Se og Hør Weekend. Last ned Se og Hør Weekend på iPad her.

LES OGSÅ: Tone utslått etter opptak

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer