FREKK GAVE: Fulham-proff og tidligere Liverpool-spiller John Arne Riise tullet med Tone Damli Aaberge ved å gi henne en Liverpool-body. Hun er Manchester United-fan, men tok i mot gaven med et smil.  Foto: Espen Solli/Se og Hør
FREKK GAVE: Fulham-proff og tidligere Liverpool-spiller John Arne Riise tullet med Tone Damli Aaberge ved å gi henne en Liverpool-body. Hun er Manchester United-fan, men tok i mot gaven med et smil. Foto: Espen Solli/Se og HørVis mer

Derfor ble ikke Tone glad for gaven....

Tone Damli fikk babygave av trebarnsfaren John Arne Riise - men det var ikke akkurat det hun ønsket seg.

SEOGHØR.NO: I slutten av mai blir Tone Damli Aaberge (25) og forloveden Markus Foss (31) foreldre for første gang. Hun er fremdeles i god form, og driver blant annet med opptak til Idol-runden som skal sendes til høsten.

Samtidig forbereder hun seg selvsagt til det store som snart skal skje.

- Jeg kan ikke mye om dette å bli mamma, så da er det godt å ha noen litt erfarne venninner rundt seg, skrev Tone på bloggen etter babyshoweren med venninnene.

Nylig var hun i Manchester på jobb som Betsson-ambassadør. I samme bettingselskap er også Fulham-stjernen John Arne Riise (33) også ambassadør, og han hadde med en gave til Tones baby han også.

Gaven var en Liverpool-drakt - og Manchester United-fan'en Tone tok imot den med et smil da Riise overrakte den på firmafesten Orange Carpet.

Rødtoppen fra Ålesund hadde også noen gode råd til Tone.

- Sov når babyen sover, det er det beste rådet jeg kan gi , sier John Arne.

Tone og John Arne er blitt godt kjent via jobben, og fotballspilleren har også fått et kjempegodt inntrykk av Tones forlovede Markus.

- Han er en suveren fyr, og jeg er sikker på at han blir en kjempeflink pappa, skryter Riise.

 

Les mer i Se og Hør Weekend. Last ned Se og Hør Weekend på iPad her.

LES OGSÅ: Tone utslått etter opptak