<strong>BLE HJEMME:</strong> Eva Mendes droppet å bli med kjæresten Ryan Gosling på den gjeve Oscar-utdelingen. Foto: NTB Scanpix
BLE HJEMME: Eva Mendes droppet å bli med kjæresten Ryan Gosling på den gjeve Oscar-utdelingen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ryan Gosling og Eva Mendes:

Derfor ble ikke Ryan Goslings kjæreste med på Oscar-utdelingen

- Det folk ikke vet om meg, er at jeg elsker å være hjemme.

Publisert

(Seoghør.no): Skuespilleren Ryan Gosling (36) fikk mye oppmerksomhet da han dukket opp på den store Oscar-utdelingen uten sin samboer Eva Mendes (42).

Det ble spekulert i hvem den ukjente blondinen var, som satt ved siden av den kjekke superstjernen under utdelingen.

«Hvem er den mystiske kvinnen som sitter ved siden av Ryan Gosling?», skriver blant andre Refinery29. Også Bustle stilte spørsmål ved hvem denne kvinnen kunne være.

Heldigvis kunne fansen puste lettet ut da det viste seg å være skuespillerens egen søster, Mandi Gosling.

Nå avslører imidlertid Eva Mendes hvorfor hun ikke valgte å bli med sin samboer på den gjeve prisutdelingen.

- Det folk ikke vet om meg, er at jeg elsker å være hjemme, sier Mendes til bladet Shape, ifølge Daily Mail.

<strong>HADDE SLÅTT OPP:</strong> Men etter at graviditeten var et faktum, er Gosling fast bestemt på å være der for Mendes. Foto: PacificCoastNews.com/All Over Pr
HADDE SLÅTT OPP: Men etter at graviditeten var et faktum, er Gosling fast bestemt på å være der for Mendes. Foto: PacificCoastNews.com/All Over Pr Vis mer

- I stedet for å trappe opp på den røde løperen ville jeg heller være hjemme sammen med jentene våre, legger tobarnsmoren til.

Ryan Gosling og Eva Mendes, som har vært sammen i en årrekke, har barna Esmeralda (2) og 11 måneder lille Amada sammen.

Ryans drømmedame

Paret, som kanskje er Hollywoods mest mediesky par, viser seg sjeldent sammen. De nekter å avsløre hvor mange år de faktisk har vært sammen, og da Mendes ble gravid ble det ikke kjent før hun var syv måneder på vei.

Allikevel har Ryan opptil flere ganger skrytt av sin smellvakre kjæreste, og uttalt at hun er kvinnen i hans liv.

- Jeg vet at jeg er sammen med den personen jeg er ment å være sammen med, skryter han, til UsWeekly.com.

<strong>FILM BLE VIRKELIGHET:</strong> I 2012 spilte Gosling og Mendes mot hverandre i dramaet «The Place Beyond the Pines». I filmen fikk de en liten sønn sammen, mens de i virkeligheten fikk de en datter.
FILM BLE VIRKELIGHET: I 2012 spilte Gosling og Mendes mot hverandre i dramaet «The Place Beyond the Pines». I filmen fikk de en liten sønn sammen, mens de i virkeligheten fikk de en datter. Vis mer

Og da han mottok prisen for årets mannlige skuespiller under årets Golden Globe, takket han kona si med nok noen rørende ord:

- Man kommer ikke hit uten å stå på skuldrene til et fjell. Mens jeg sang, danset og spilte piano (i «La La Land»), oppdro dama mi dattera vår. Det samtidig som hun var gravid med vårt ande barn og forsøkte å hjelpe broren sin gjennom hans kamp mot kreften, fortalte den rørte 36-åringen på scenen ifølge People.

Les også: - Scott beskylder Kourtney for å drikke i skjul

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer