Rikke Chili:

Derfor ble hun tilbakeholdt på flyplassen

Den danske realitystjernen støtte på problemer etter plastisk kirurgi.

OPERERT: Rikke Chili holdt på å miste flyet etter å ha fikset på utseende. Foto: Privat
OPERERT: Rikke Chili holdt på å miste flyet etter å ha fikset på utseende. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da den danske realitystjernen og bloggeren Rikke Chili (32) skulle hjem fra Tyrkia etter å ha gjennomført plastiske operasjoner, oppstod det uventede problemer. Det skriver Ekstra Bladet.

Det er langt fra første gang realitystjernen legger seg under kniven, men da hun skulle hjem etter endt opphold etter sin siste operasjon, kom hun imidlertid i problemer som følge av alle inngrepene. Årsaken var at personalet ikke gjenkjente personen på passbildet.

Nå oppfordrer hun andre til å sjekke eget pass.

Flere operasjoner

Chili har gjort seg kjent i Danmark gjennom en rekke reality-deltakelser. I 2013 var hun blant deltakerne i den danske utgaven av «Paradise Hotel», før hun senere har vært å se i realityseriene «For lækker til love», «For lækker til KBH» og «Divaer i jungelen». På sistnevnte show var hun deltaker i fjor, og her sørget hun for en rekke overskrifter i danske medier. I tillegg driver hun også sin egen blogg.

De siste årene har Rikke vært åpen om at hun har fikset på utseendet ved flere anledninger. Denne gangen var det kirurgi av rumpa og en fettsuging i haken som ble gjennomført på en klinikk i Tyrkia.

Som følge av de store endringene på eget utseende, skapte det ti år gamle bildet i passet problemer da hun skulle hjem igjen til Danmark.

View this post on Instagram

Specielt ét spørgsmål går igen, når det handler om plastiskkirurgi: Falder min næsetip efter en rhino? (Næseoperation) Det korte svar er: Ja. Det lidt længere svar er: Ja, selvfølgelig. Det korrekte svar er: Såfremt du er opereret igennem os, kan jeg garantere, at din næse falder. Jeg vil aldrig kunne garantere eller give en sikkerhed, når det omhandler andre kirurgers arbejde (da det handler om, om arbejdet er korrekt udført) men jeg kan garantere, at et af vores kirurgers højeste ønsker og en af de ting, de sætter allermest ære i, er at vores patienter får et resultat, de er glade og lykkelige for - og det er de færreste, der er lykkelig for den såkaldte grisenæse. Vores patienter er repræsentanter for vores kirurgers arbejde og derfor er det i alles interesse, at alle er glade for resultatet i sidste ende. Hvornår falder næsen så? Svar: 🤷🏽‍♀️ Der kan går en uge, før den er faldt betydeligt, 1 måned, 2 måneder..... Når det kommer til en rhino er tålmodighed en dyd. De første 3 billeder i dette opslag er 5 dage efter operationen (jeg har placeret mig ved siden af en rumpenisse af Ronja Røverdatter, fordi.... ja, det behøver jeg vist ikke at forklare👃🏽😳) Da jeg deltog i Divaer I Junglen var min næse 2 måneder gammel og allerede faldt en del og i dag 6 måneder efter (de resterende billleder), er næsen faldt endnu mere. At se det endelige resultat efter en operation tager tid. En brystoperations heling kan gemmes væk - det kan en næseoperationer heling ikke. Jeg skriver ikke dette opslag fordi, jeg er træt af at besvare dette spørgsmål - kom gerne med dem alle til alle tider! 😊 Jeg skriver det kun for at berolige og forklare. @beautytripsdk #rhinoplasty #rhino #pignose #operation #onlytimecanheal 💋

A post shared by Rikke Chili (@rikkechili) on

- Allerede da jeg kom til sikkerhetssjekken kikket han veldig på meg og spurte om det var meg på bildet. Det er jeg vant til, for jeg likner ikke lenger på meg selv på det bildet. Men da vi skulle opp i flyet, stoppet de meg og sa at det ikke lot seg gjøre ettersom jeg ikke så ut som personen på bildet, forteller hun til avisen.

- Har skjedd før

Realitystjernen deler videre at hun har vært i Tyrkia flere ganger, og at hun derfor foreslo at de kunne sjekke stemplene i passet. Uten at dette hjalp henne.

Chili sier også at hun viste fram bilder av seg selv for femten år siden, samt bilder av operasjonene, slik at de kunne se endringene hun har foretatt på eget utseende.

At hun ikke husket hvordan hennes egen underskrift hadde sett ut den gangen hun fikk passet, forverret angivelig situasjonen. I tillegg var navnet på Instagram-kontoen hennes også et annet enn hennes medfødte navn.

Mens Rikke selv fryktet for å miste flyet, ble politiet kontaktet. Bildene skal ha blitt sendt fram og tilbake, men Chili slapp til slutt inn på flyet som ventet på sin siste passasjer. Likevel har hendelsen gjort at hun nå har gått til anskaffelse av et nytt pass, og hun råder samtidig andre i liknende situasjon til å gjøre det samme.

- Hvis du selv tenker at «her har det skjedd en del», så er det lurt å få byttet passet. Jeg hadde også problemer for to år siden, da jeg skulle inn i USA. Da hadde jeg bare hatt en neseoperasjon og fillers i leppene, men den gangen var jeg også nær ikke å slippe inn.

TREND: Denne trenden tar på sosiale medier. Reporter: Thea Hope. Video: Julie Easter/Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: - Klinte til med eksen etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer