- JEG FORTJENTE DET: Colin Farrell var rød som en tomat da komikeren Ricky Gervales gjorde narr av drikkevanene hans under "Golden Globes". Men han insisterer likevel på at han fortjente det. Foto: Stella Pictures
- JEG FORTJENTE DET: Colin Farrell var rød som en tomat da komikeren Ricky Gervales gjorde narr av drikkevanene hans under "Golden Globes". Men han insisterer likevel på at han fortjente det. Foto: Stella PicturesVis mer

Derfor ble han rød som en tomat

- Alle hater klisjeer, spesielt berusede irer...

SEHER.NO: "Hollywood"- kjekkasen Colin Farrell (33) er ikke like selvsikker som han fremstår på utsiden. Da han ble latterliggjort på "Golden Globes"-utdelingen vred han seg nemlig i setet av flauhet.

"The Phone Booth"-stjernen satt rød som en tomat da den britiske komikeren Ricky Gevais gjorde narr av Farrells drikkevaner - selv om han i ettertid insisterte på at han fortjente det med tanke på hans alkoholfylte fortid.

- Jeg ville vise at jeg var stolt av irskheten min, og jeg følte at jeg representerte den irske delen av meg selv. Men det ble kanskje litt kjisjè, sier skuespilleren til ContactMusic om sin fortid som dranker.

Som Ricky Gervaris sa på Golden Globes "Alle hater klisjeer, spesielt berusede irer".

- Jeg skal ta vare på denne erfaringen, men så kan de heller latterliggjøre noen andre neste år, sier Farrel.

Farrel stortrives nå i filmbransjen, men avslører at det var hardt i starten av karrieren.

- Måten karrieren min skjøt fart på virket helt sprø for meg. Alle kjempet for å få meg med i filmene sine. Det var helt vilt, og helt annerledes enn hvordan jeg trodde det skulle bli.


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901! 

LES OGSÅ: Hva er det du gjør?!