Brendan Fraser:

Derfor ble han borte

Etter et tiår ute av rampelyset gjør Brendan Fraser (52) stor-comeback med roller i tre storfilmer.

COMEBACK: Brendan Fraser har vært ute av rampelyset i nærmest ti år. Nå vender han tilbake i Martin Scorseses kommende storfilm, «Killing of the Flower Moon» side om side med stjerner som Robert De Niro og Leonardo DiCaprio. Foto: REX/NTB
COMEBACK: Brendan Fraser har vært ute av rampelyset i nærmest ti år. Nå vender han tilbake i Martin Scorseses kommende storfilm, «Killing of the Flower Moon» side om side med stjerner som Robert De Niro og Leonardo DiCaprio. Foto: REX/NTB Vis mer
Publisert

Etter nærmest et tiår ute av rampelyset gjør Brendan Fraser (52) comeback på storskjermen. Deadline avslører at den amerikansk-kanadiske skuespilleren har blitt castet i to kommende storfilmer; Martin Scorseses «Killers of the Flower Moon» og regissør Max Barbakows komedie, «Brothers».

I den nye Scorsese-filmen vil Fraser spille side om side med blant annet Scorsese-favorittene Leonardo DiCaprio og Robert De Niro, og den Emmy-nominerte skuespilleren Jesse Plemons. Deadline hevder at Fraser vil spille rollen som advokaten W.S Hamilton.

«Killers of the Flower Moon» er et krimdrama satt i Oklahoma på 1920-tallet som dreier seg rundt mordene på osagefolket, og er basert på David Granns bok med samme navn.

Forsvant fra rampelyset

Fraser var ett av Hollywoods heteste navn på 90-tallet med roller i storsuksesser som «George of the Jungle» og «Gods and Monsters». 90-tallsstjernen er kanskje best kjent for sin rolle som Rick O'Connell i filmtrilogien, «Mumien».

Etter rollen ble skuespilleren et av Hollywoods heteste navn og fulgte opp med flere roller på 2000-tallet, blant annet i den Oscar-nominerte filmen «Crash» i 2004. Men på slutten av 2000-tallet opplevde skuespilleren en rekke fysiske og psykiske helseplager som fikk han til å trekke seg ut av rampelyset.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.