<strong>FLØRTER PÅ TV:</strong> - Synne er en veldig bra jente, med store, flotte øyne. I tillegg er hun fryktelig ærlig og sier ting rett fram, sier Morten Emil Bergan til Seher.no om TV-flørten mellom ham selv og Synne Bolstad. Foto: Alex Iversen/TV 2
FLØRTER PÅ TV: - Synne er en veldig bra jente, med store, flotte øyne. I tillegg er hun fryktelig ærlig og sier ting rett fram, sier Morten Emil Bergan til Seher.no om TV-flørten mellom ham selv og Synne Bolstad. Foto: Alex Iversen/TV 2 Vis mer

Derfor ble han bergtatt av «Farmen»-Synne

- Jeg har aldri vært i et langvarig forhold, avslører Morten Emil Bergan.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Romantikken blomstrer - i hvert fall tilsynelatende i årets «Farmen» på TV 2. Allerede i den første uka av realityprogrammet kom det tydelig fram at det har oppstått noe som ligner på en romanse mellom de to deltagerne Morten Emil Bergan (21) og Synne Bolstad (22). Denne uka får TV-seerne se enda mer romantikk på gården i Telemark.

Kristin Glück Evensen (31) og Kim Sondre Krantz Hagen (27) har nemlig for alvor funnet tonen. På samme tid fortsetter flørten mellom Morten Emil og Synne.

- Jeg ble betatt av Synne allerede den første uka, jeg ble vel litt forrelsket helt fra starten av. Det er jo klart, hele stemningen på gården bygger for romantikk. Det var en jente jeg kom godt overens med, uttalte Morten Emil Bergan forrige uke.

Den 21 år gamle kjekkasen legger overfor Seher.no ikke skjul på at han er full av beundring for den vakre Vesterålen-jenta.
 
- Synne er en veldig bra jente, med store, flotte øyne. I tillegg er hun fryktelig ærlig og sier ting rett fram. Da får man alltid respons også, forteller Bergan, som ikke syntes det var veldig problematisk å danne et «par» så tidlig i innspillingen.

- Det er aldri heldig i en konkurransesituasjon med en gang man blir to, da tenker mange at de vil bryte opp alliansen. Men i dette tilfellet tror jeg de andre var glade for at vi kom så godt overens.

- Hva tror du Synne tenker om deg?

- Jeg tror Synne hadde noen av de samme følelsene som meg, men hun var kanskje noe mer reservert. Hun var nok mer forsiktig i forhold til hvordan hun definerte meg. Det var en ganske spesiell situasjon, mener han.

Til Seher.no avslører Emil at han aldri tidligere har vært i et forhold som har vart over lang tid. Årsaken er enkel.

- Jeg har trent og reist så mye, og har ikke bodd så lenge sammenhengende på ett sted. Nå er jeg klar for noe annet. Men nei, jeg har aldri vært i et langvarig forhold, sier Morten Emil Bergan, som tidligere har spilt håndball, men som også i lengre tid har satset på golf, til Seher.no.

I mandagens «Farmen» ble det klart at det er Kristin som blir denne ukas storbonde. Hvem hun velger som førstekjempe blir klart onsdag.

«Farmen» sendes på TV 2 mandag og torsdag klokka 20.00, samt lørdag klokka 21.40. Se Seher.nos TV-guide her. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Ville ikke snakke privat foran kamera  


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer