Lars Berrum om bruddet:

Derfor ble forlovelsen brutt

Komikeren Lars Berrum var i et åtte år langt forhold, før det i fjor endte i brudd. Nå åpner han opp om hva som skjedde.

BRUDD: Komikeren Lars Berrum gikk i fjor gjennom et samlivsbrudd, etter et åtte år langt forhold - som inkluderte en forlovelse. Nå letter han på sløret i Ida Fladens podkast. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
BRUDD: Komikeren Lars Berrum gikk i fjor gjennom et samlivsbrudd, etter et åtte år langt forhold - som inkluderte en forlovelse. Nå letter han på sløret i Ida Fladens podkast. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Publisert

Høsten 2019 kunne komiker og programleder Lars Berrum (34) avsløre at han hadde blitt singel, etter et åtte år langt forhold. Avsløringen om bruddet kom han med i podkasten «Berrum og Beyer snakker om greier», som han har sammen med makkeren Martin Beyer-Olsen (40).

Den gang kunne komikeren fortelle at det var et udramatisk og gjensidig brudd, ettersom paret hadde funnet ut at de var blitt mer venner enn kjærester, og at det beste for de to derfor var å gjøre det slutt.

- Det har vært et veldig fint brudd. Vi har det fremdeles dritbra sammen, og kommer til å være perlevenner fortsatt, fortalte han blant annet i fjor høst.

Denne uka gjester han Ida Fladens podkast, «Ida med hjertet i hånden», og der han åpner seg ytterligere om hva som lå bak samlivsbruddet.

PREMIERE: «Kjendis søker kjæreste» ruller i gang på TV 2 denne uken, og en av kjendisene, Ida Fladen, er ikke bare optimistisk på forhånd. Vis mer

Åtteårskrise

Noen år før bruddet var et faktum, gikk Berrum ned på kne og fridde til sin daværende kjæreste. To år senere endte det likevel i brudd. I podkasten snakker 34-åringen svært varmt og kjærlig om ekskjæresten.

- Jeg hadde ikke vært den jeg er, humoristisk og menneskelig, uten henne, påpeker han.

Akkurat hvorfor forholdet endte i et brudd, har verken komikeren eller ekskjæresten noe godt svar på, forteller han videre. Berrum tror riktignok det handlet om en slags åtteårskrise.

- Begge passerte 30, og begge følte: «Er det vi som skal tre inn i voksenlivet og greie de utfordringene som kommer?». Så begynte det en prosess, forteller 34-åringen.

DRAMA: Yasmine San Miguel og Sania Smestad har kastet seg på podkast-kjøret med «Dagen derpå». Der går de hardt ut fra første stund og forteller om en hittil ukjent krangel mellom Yasmine og hennes tidligere «Paradise»-flørt Even Kvam. Reporter: Kine Falch. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

- Tok bruddet sammen

Fra de begynte å snakke om framtida, til det tok slutt, gikk det rundt ett år.

- Vi tok bruddet sammen, påpeker komikeren.

Han røper også at det tidligere paret fremdeles har dager der de henger sammen, som for eksempel å dele en middag, og at ting føles normalt i de stundene - til tross for bruddet. Han legger også til at han føler seg klar for å finne kjærligheten på nytt.

Se og Hør har vært i kontakt med Lars Berrum, som har følgende kommentar til saken:

- Det er klart det er «tough», opplyser han, med beskjed om at undertegnede journalist må skrive «tough», og ikke gjøre det om til tøft eller liknende.

Ekskjæresten til Berrum er kjent med innholdet i saken.

FORELSKET: Marcus Tannum har funnet kjærligheten etter at han var sammen med «Paradise Hotel»-kollega Maria Moen. Vis mer

Stor suksess

Berrum er egentlig utdannet sykepleier, og jobbet på akuttpsykiatrisk avdeling på Ullevål før han havnet i underholdningsjungelen.

I coronapandemien har han imidlertid børstet støv av utdanningen sin, og har jobbet som sykepleier på Diakonhjemmet sykehus.

Foruten å gjøre suksess som standupkomiker med soloshow i hele Norge, har 34-åringen vært radioprogramleder i nesten ett tiår, med programmer som «Boller og Burritos» og flere andre nett-tv programmer på P3. Flere av disse har vært sammen med podkast-kollega Martin Beyer-Olsen.

LES OGSÅ: Røper gråtepauser: - Er dødsviktig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer