Alexandra Joner og Runar Vatne:

Derfor ble det slutt

- Ikke den veien jeg trodde livet skulle ta meg.

DELER ÅPENHJERTIG: Alexandra Joner deler refleksjoner etter bruddet med Runar Vatne. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
DELER ÅPENHJERTIG: Alexandra Joner deler refleksjoner etter bruddet med Runar Vatne. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere i år kom nyheten om at artist Alexandra Joner (33) og investor Runar Vatne (49) hadde valgt å gå hver til sitt etter ti år sammen.

I etterkant av bruddet har artisten vært ærlig om at bruddet har vært tøft for henne, og nå røper hun årsaken til at det ble slutt.

UNNLOT SANNHETEN: Alexandra Joner blir nødt til å holde følelsene i sjakk etter å ha gått gjennom et samlivsbrudd samtidig som den nye jobben hennes i P5 skulle begynne. Video: Rød Løper / TV 2 Play. Vis mer

- Ensom

I podkasten «Ida med hjertet i hånden» forteller Joner at verken hun eller ekssamboeren var særlig flinke til å snakke om følelser.

- Vi var like på dårlige ting, og en av de tingene vi dessverre var veldig like på var å ikke «address shit» og ikke snakke om følelser og hvordan man egentlig hadde det, forteller hun til programleder Ida Fladen (37).

- Det er sånt man tenker på nå i etterkant, «så jævlig stupid hvis man ikke kan snakke med partneren sin, hvem skal man kunne snakke med om hva man føler da?». Man blir på en måte ensom i sitt eget forhold. Hvis jeg har følt det sånn, så har sikkert partneren følt det sånn.

Se og Hør har forsøkt å komme i kontakt med Runar Vatne, foreløpig uten hell. Se og Hør har også forsøkt å komme i kontakt med Alexandra Joner gjennom hennes management Eccentric People, foreløpig uten å lykkes.

TÅREVÅTT: Alexandra Joner deler åpent om tiden rett etter bruddet med eksmannen Runar Vatne. Video: Rød Løper / TV 2. Reporter: Klaus Fjellro. Vis mer

Til tross for at Joner hadde innsett at verken hun eller eksen var særlig gode på å kommunisere, innrømmer hun at bruddet likevel kom brått på.

- Vi hadde akkurat kjøpt hus, så det var ikke akkurat den veien jeg trodde livet skulle ta meg.

- Sykt slitsomt å lyve

33-åringen har tidligere fortalt at både hun og Vatne ønsket å holde bruddet for seg selv den første tiden.

- Det tok så jævlig lang tid å få seg et sted å bo, og det var helt sykt slitsomt å lyve til alle. For jeg endte jo opp med å lyve til alle jeg kjente. Jeg sa ikke at det var slutt til noen og endte opp med at jeg sluttet å ta telefonen, for jeg orket bare ikke, har hun tidligere forklart i sin egen podkast «Not your babe», som hun leder sammen med venninnen Helle Nordby (28).

- Til slutt isolerte jeg meg bare helt, og du blir jo da sinnssyk mens du fortsatt er lei deg oppi alt kaoset.

Under et intervju kunne danseren dele en gladnyhet. Reporter: Marthe Nielsen. Video: Nora Skavhaug. Vis mer

Da Se og Hør møtte Joner i anledning lanseringen av «Dancing Stars», kunne 33-åringen røpe at det har vært vanskelig å snakke så åpent om bruddet i egen podkast.

- Det er veldig utenfor min komfortsone å skulle snakke så mye om det. Det er skummelt, men litt mindre skummelt ettersom jeg gjør det sammen med en venninne. Jeg håper at folk kan tenke at det er en hyggelig venninneprat, som de er med på. Og at de som sitter i det samme, kanskje finner litt trøst.

LES OGSÅ: Koblet til superstjerne: Ny utvikling

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer