Bianca Ingrosso og Phillipe Cohen:

Derfor ble det slutt

Influenseren letter på sløret om bruddet.

SLUTT FOR GODT: Bianca Ingrosso letter på sløret om bruddet med Phillipe Cohen. Foto: Skjermdump Instagram
SLUTT FOR GODT: Bianca Ingrosso letter på sløret om bruddet med Phillipe Cohen. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert

Det var i august det ble kjent at den svenske megainfluenseren Bianca Ingrosso (27) hadde blitt singel igjen - for endte gang.

Den gang hadde hun vært i et av-og-på-forhold med Phillipe Cohen (28) gjennom åtte år, og bryddnyheten kom etter en rekke spekulasjoner.

Bruddet bekreftet hun i en spørsmålsrunde på Instagram.

Hun fikk videre spørsmål om hvordan hun hadde det, hvorpå hun svarte:

- Så fine dere er som spør. Jeg skal faktisk være helt ærlig og si at jeg ikke har vært så lykkelig på veldig mange år.

Nå letter influenseren ytterligere på sløret om bruddet. Det gjør hun i en video på YouTube.

MENS-REKLAME: Bianca Ingrosso befant seg nok en gang i hardt vær, etter at hun reklamerte for intimprodukter for kvinner. Video: DeoDoc. Reporter: Anton Lier / Dagbladet TV. Vis mer

Derfor tok det slutt

Der blir det blant annet kjent at de aller fleste spørsmål som har kommet inn, omhandler 27-åringen og eksen, og hvorfor det egentlig ble slutt.

- Jeg tror egentlig det tok slutt for flere år siden, ikke sant? spør hun retorisk til vennegjengen.

- Bare at vi har vært hverandres trygghet og har vært veldig nære venner, og veldig lidenskapelige, men at alle tidligere brudd har tært på oss. Så jeg tror det var det som skjedde denne gangen. Til slutt tenker man bare: «Nei, vet du, jeg tror vi er lykkeligere uten hverandre». Så det var det.

Videre kommer det frem at hun ikke har troen på at de skal finne tilbake til hverandre denne gangen, og omtaler det hele som «et avsluttet kapittel».

WAHLGRENS VERDEN: Bianca Ingrossos største ønske, var å finne en fyr som moren, Pernilla Wahlgren, kunne ligge med. Da vi møtte dem i Sverige, var det stor begeistring for spesielt én av de norske kjendisfyrene vi viste frem. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer

Influenseren kan også avsløre at ekskjærestene, til tross for ryktene, i dag har sporadisk kontakt.

- Altså, Phillipe og jeg er fortsatt venner, så det er klart. Men nå er det mest om praktiske ting, som at han skal hente ting på loftet mitt, eller hvordan det går og om jeg har det bra. Men det er det.

Kjøpte luksusleilighet

I oktober i fjor ble det kjent at Ingrosso hadde kjøpt seg en luksusleilighet i Stockholm sentrum. Den gang hintet hun om at hun kjøpte leiligheten sammen med Cohen.

«Og ja folkens. I begynnelsen av denne uken kjøpte vi vår absolutt største drømmeleilighet. Den er seriøst alt jeg har drømt om og mer», skrev hun til et bilde av de to på Instagram.

UTBRUDD: Bianca og Benjamin Ingrosso og Pernilla Wahlgren i «Wahlgrens verden» har en intens diskusjon i bilen. Video: Discovery+. Reporter: Marthe Tveter Gjønnes. Vis mer

Leiligheten punget hun ut mer enn 40 millioner svenske kroner for. I den nye spørsmålsrunden blir det imidlertid kjent at hun kjøpte leiligheten alene.

- Jeg er veldig stolt av at jeg har kjøpt familiehjemmet mitt. Og jeg ser det som en utrolig investering, men jeg elsker leiligheten og den er veldig dyr, sa hun den gang.

LES OGSÅ: Håvet inn 200 millioner

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer