Cody Simpson og Miley Cyrus:

Derfor ble det slutt

- Det var et veiskille.

BRUDD: Miley Cyrus og Cody Simpson delte hyppig fra forholdet i sosiale medier. Foto: Skjermdump fra Instagram
BRUDD: Miley Cyrus og Cody Simpson delte hyppig fra forholdet i sosiale medier. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I august 2019 kom sjokknyheten om at den tidligere barnestjernen og artisten Miley Cyrus (29) og hennes daværende ektemann Liam Hemsworth (32) skulle skilles, etter bare to års ekteskap.

Kort tid etter bruddet fant hun tonen med skuespiller Kaitlynn Carter (32), men lykken ble kortvarig. Det tok imidlertid ikke lang tid før Cyrus ble observert med en ny flørt igjen. Denne gangen med den australske artisten og svømmeren Cody Simpson (25).

Forholdet mellom duoen varte imidlertid ikke lenger enn ti måneder. Nå avslører sistnevnte sin versjon av årsaken til bruddet med Cyrus.

- Forskjellige retninger

Denne uken gjestet nemlig Simpson det australske radioprogrammet «The Kyle and Jackie O Show», hvor han brettet ut om hva som fikk forholdet til å briste i 2020. Det skriver blant andre E! News.

- Det var en slags gjensidig avgjørelse mellom oss og vi visste at vi gikk i forskjellige retninger i livet vårt, sa han, og fortsatte:

- Jeg hadde akkurat begynt å trene på det tidspunktet. Så livet mitt endret seg og jeg visste at jeg måtte flytte tilbake til Australia for å gjøre det ordentlig og profesjonelt, og hun skulle fokusere på sitt nye album og dra på turné. Det var egentlig et veiskille.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer