Cody Simpson og Miley Cyrus:

Derfor ble det slutt

- Det var et veiskille.

BRUDD: Miley Cyrus og Cody Simpson delte hyppig fra forholdet i sosiale medier. Foto: Skjermdump fra Instagram
BRUDD: Miley Cyrus og Cody Simpson delte hyppig fra forholdet i sosiale medier. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I august 2019 kom sjokknyheten om at den tidligere barnestjernen og artisten Miley Cyrus (29) og hennes daværende ektemann Liam Hemsworth (32) skulle skilles, etter bare to års ekteskap.

Kort tid etter bruddet fant hun tonen med skuespiller Kaitlynn Carter (32), men lykken ble kortvarig. Det tok imidlertid ikke lang tid før Cyrus ble observert med en ny flørt igjen. Denne gangen med den australske artisten og svømmeren Cody Simpson (25).

Forholdet mellom duoen varte imidlertid ikke lenger enn ti måneder. Nå avslører sistnevnte sin versjon av årsaken til bruddet med Cyrus.

BRUDD: Ex-profilene har gjort det slutt, og vi har tatt en prat med dem om hvorfor. Reporter: Luna Lea. Video: Rød Løper Vis mer

- Forskjellige retninger

Denne uken gjestet nemlig Simpson det australske radioprogrammet «The Kyle and Jackie O Show», hvor han brettet ut om hva som fikk forholdet til å briste i 2020. Det skriver blant andre E! News.

- Det var en slags gjensidig avgjørelse mellom oss og vi visste at vi gikk i forskjellige retninger i livet vårt, sa han, og fortsatte:

- Jeg hadde akkurat begynt å trene på det tidspunktet. Så livet mitt endret seg og jeg visste at jeg måtte flytte tilbake til Australia for å gjøre det ordentlig og profesjonelt, og hun skulle fokusere på sitt nye album og dra på turné. Det var egentlig et veiskille.

SLUTT: Influenser Sara Emilie Tandberg og samboeren Robin flyttet fra hverandre etter nesten ti år som kjærester. Video: Steffen Pettersen/ TV 2 Vis mer

Videre fulgte artisten opp med at det verken var dårlig stemning eller bitre følelser mellom dem.

- Vi hadde et fantastisk år sammen. Vi bodde sammen under alle nedstengningene som følge av covid-19, forklarte han.

Var gode venner

«Wrecking Ball»-sangeren og Simpson var venner i en årrekke før de en dag fant ut at det også var romantiske følelser mellom dem. Datingryktene begynte å svirre da duoen ble observert kyssende i oktober 2019.

Tidligere har den australske artisten også uttalt seg om forholdet i en episode av australske «60 minutes», ifølge People.

Under intervjuet fikk Simpson blant annet spørsmål fra reporteren om hvordan det var å date noen så berømte som Cyrus, og da svarte han:

SYNGER OM EGET KJÆRLIGHETSLIV: Adrian Sellevoll har sluppet låta «Dummet meg», som handler om dumme valg han har tatt i et tidligere forhold. Overfor Rød Løper åpner han seg fjorårets to brudd og kjærlighetslivet. Reporter: Thea Hope Vis mer

- Jeg hadde kjent henne lenge på det tidspunktet. Hun var en slags, ikke en mentor, men hun var alltid en veldig hyperkreativ person. Vi gikk fra å være gode venner, til å ha mange av de samme vennene, til å være sammen en stund, sa han.

Nå ligger imidlertid hovedfokuset til Simpson på en svømmekarriere, som han jobber hardt for å kvalifisere seg til OL i 2024. I fjor kunne han også bekrefte at han hadde funnet kjærligheten på ny med modell Marloes Stevens (28).

LES OGSÅ: Røper brudd: - Føles riktig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer