JoJo Siwa og Kylie Prew:

Derfor ble det slutt

- Hun er fantastisk.

BRUDD: Kylie Prew og JoJo Siwa er ikke lenger et par. Foto: Richard Shotwell/Invision/AP/NTB
BRUDD: Kylie Prew og JoJo Siwa er ikke lenger et par. Foto: Richard Shotwell/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert

Joelle Joanie «JoJo» Siwa (18) gjør stor suksess på dansegulvet i amerikanske «Skal vi danse», som den ene halvdelen av konkurransens første likekjønnede danseduo.

Hun sto i januar frem som skeiv, og bare to uker senere kunne hun røpe at hun var i et forhold med Kylie Prew (18). De to dukket for første gang opp offentlig sammen i starten av september, og har delt romantiske innlegg i sosiale medier.

For et par uker siden begynte imidlertid bruddryktene å florere, etter at Prew visstnok skal ha sluttet å sitte blant publikum i danseprogrammet.

BRUDD:TV-profil Mario Riera bekrefter brudd med kjæresten. Reporter: Kine Falch Foto/redigering: Steffen Pettersen Vis mer

Bekrefter brudd

Ryktene fikk fart på møllen da Siwa på Instagram skrev at hun hadde hatt det tøft i privatlivet.

Nå bekrefter hun selv brudd overfor Paris Hilton (40) i hennes podkast «This is Paris».

- Jeg har ikke snakket om dette offentlig, men vi har gjort det slutt. Hun er bokstavelig talt fortsatt min beste venn. Jeg snakket med henne i går. Hun fikk akkurat en ny valp. Hun er fantastisk. Hun har det kjempebra, og jeg har det kjempebra, sier Siwa til realitystjernen, ifølge Entertainment Tonight.

- Jeg er veldig heldig som ikke har mistet henne helt, fordi, selv om forhold tar slutt, trenger ikke vennskap å gjøre det.

BRUDD: Reality-profilene går hvert til sitt og Mie Cappelen åpner opp om en tung tid. Video: Mie Mack Cappelen på Youtube / Rød Løper. Reporter/klipp: Celina Morken. Vis mer

Hektisk timeplan

Hun forklarer at det var «riktig person, feil tidspunkt» som er årsaken til bruddet. 18-åringen har en svært hektisk timeplan, noe som også har bidratt til at forholdet tok slutt.

- Jeg er veldig glad for at jeg husker alle de morsomme tidene, alle de gode tidene, og det var ingenting kjipt som skjedde, forklarer hun.

18-åringen ble berømt etter sin deltakelse i realityprogrammet «Dance Moms». Etter deltakelsen fortsatte hun med å etablere en karriere som YouTube-stjerne, sanger og underholder.

BRUDD: Sophie Elise bekrefter at det er slutt mellom henne og kjæresten Kasper. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

En rekke av musikkvideoene hennes har mer enn 100 millioner visninger, mens hitlåten «BOOMERANG», som ble utgitt i 2016 da Siwa bare var 13 år gammel, har nærmere en milliard visninger.

I fjor var hun å se på magasinet Times årlige liste over de 100 mest innflytelsesrike menneskene i verden.

LES OGSÅ: - Vet nesten ikke hvor vi skal gjøre av oss

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer