Colton Underwood og Cassie Randolph:

Derfor ble det slutt

«The Bachelor»-stjernen avslører detaljer om bruddet i ny bok.

BRUDD: I mai i fjor ble det kjent at Colton Underwood og Cassie Randolph hadde gått hver til sitt. Nå har sannhetens time kommet. Foto: Jerod Harris/Getty Images/NTB
BRUDD: I mai i fjor ble det kjent at Colton Underwood og Cassie Randolph hadde gått hver til sitt. Nå har sannhetens time kommet. Foto: Jerod Harris/Getty Images/NTB Vis mer
Publisert

Colton Underwood (28) har siden han ble utpekt som den 23. «Ungkaren» i 2019 skapt en rekke overskrifter. Han ble frontfigur i det som skulle vise seg å bli en av programmets mest spektakulære sesonger - og det har heller ikke vært stille rundt 28-åringen i etterkant.

Flere lot seg begeistre da Underwood ble valgt til programmet, som i USA er best kjent som «The Bachelor». En ung, kjekk mann, som ikke trengte å gjøre annet enn å smile før ungpikehjertene smeltet.

ALDRI SKJEDD FØR: NB! Spoiler dersom du ser programmet på norsk TV! I programmet «Ungkarskvinnen» pleier det å gå en hel sesong før hovedpersonen velger seg en frier. Tidenes eldste «Ungkarskvinne», Clare Crawley, trengte bare to uker. Men er de fortsatt sammen? Video: ABC Vis mer

Hjertet hans tilhørte imidlertid Cassie Randolph (25), som var en av kvinnene som kjempet om kjærligheten hans i programmet. Hun var nemlig grunnen til at han valgte å avbryte programmet før planlagt slutt, fordi han ønsket å bevise overfor Randolph at han elsket henne - som for øvrig også var en av grunnene som gjorde sesongen så spektakulær.

Det skulle derimot ikke bli dem i det lange løpet, da de i mai i fjor kunne avsløre at de hadde gått hver til sitt. Tiden etter har vært preget av intriger, og de har tilsynelatende ikke beholdt et godt vennskap.

Nå avslører imidlertid Underwood grunnen bak bruddet - som for mange kom som et sjokk.

Tatt på senga

Det er i sin nye bok, «The First Time: Finding Myself and Looking for Love on Reality TV», realitystjernen nå åpner seg, ifølge US Weekly.

Underwood ble i april smittet av coronaviruset, og tilbrakte ukene i isolasjon hjemme hos foreldrene til Randolph. Etter at han ble friskmeldt skal de begge ha gledet seg til å komme tilbake til hver sin leilighet.

GIKK FRA HVERANDRE: Et av parene fra Dplay-serien «Singletown» har gått hvert til sitt etter innspillingen. Video: Dplay / Rød Løper Vis mer

«Før vi dro tok hun meg til side og fortalte meg at hun slet med alt i forholdet vårt, og visste ikke hva hun skulle gjøre.», skriver han i boken, ifølge magasinet.

Ifølge Underwood skal han ikke ha sett dette komme, til tross for at de hadde hatt noen få uenigheter her og der.

«Jeg innså ikke hvor mye disse små tingene hadde påvirket henne. Det kjentes ut som tusen papirkutt. Øynene hennes var fulle av tårer mens hun forsøkte å forklare, og slet med å finne de riktige ordene og grunnene som ga mening. Men ingenting ga mening - i hvert fall ikke for meg».

Det tidligere paret skal likevel ha forsøkt å leve som et par i noen uker, før Randolph konkluderte med at ting ikke føltes noe annerledes.

KLARTE IKKE MER: Cassie Randolph endte forholdet til Colton Underwood etter mindre enn to år som par. Foto: ENT / Splash News / NTB
KLARTE IKKE MER: Cassie Randolph endte forholdet til Colton Underwood etter mindre enn to år som par. Foto: ENT / Splash News / NTB Vis mer

Cassie Randolph er ifølge US Weekly klar over innholdet i boken og har gitt samtykke til det som står i den. Hun har derimot ikke kommentert boken ytterligere.

Anklaget for å kapitalisere

Selv om Randolph nå skal ha gitt samtykke til det som står skrevet om forholdet i boken, skal ikke dette ha vært en enkel prosess.

I sommer langet hun nemlig ut mot eksen på Instagram, der hun blant annet anklaget ham for å kapitalisere på bruddet.

«Mandag kveld informerte du meg om at du ønsker å tjene penger på bruddet vårt ved å skrive et nytt kapittel, hvor du ønsker å fortelle om din opplevelse med covid-19 (da du bodde hos min familie til du ble frisk), og om bruddet vårt», skrev hun.

Randolph hevdet videre at Underwood ikke hadde spurt henne om tillatelse til dette, til tross for at store deler ville omhandle henne.

En representant for Underwood uttalte imidlertid til E! News at anklagene ikke stemmer.

LES OGSÅ: Denne detaljen vekker oppsikt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer