Colton Underwood og Cassie Randolph:

Derfor ble det slutt

«The Bachelor»-stjernen avslører detaljer om bruddet i ny bok.

BRUDD: I mai i fjor ble det kjent at Colton Underwood og Cassie Randolph hadde gått hver til sitt. Nå har sannhetens time kommet. Foto: Jerod Harris/Getty Images/NTB
BRUDD: I mai i fjor ble det kjent at Colton Underwood og Cassie Randolph hadde gått hver til sitt. Nå har sannhetens time kommet. Foto: Jerod Harris/Getty Images/NTB Vis mer
Publisert

Colton Underwood (28) har siden han ble utpekt som den 23. «Ungkaren» i 2019 skapt en rekke overskrifter. Han ble frontfigur i det som skulle vise seg å bli en av programmets mest spektakulære sesonger - og det har heller ikke vært stille rundt 28-åringen i etterkant.

Flere lot seg begeistre da Underwood ble valgt til programmet, som i USA er best kjent som «The Bachelor». En ung, kjekk mann, som ikke trengte å gjøre annet enn å smile før ungpikehjertene smeltet.

Hjertet hans tilhørte imidlertid Cassie Randolph (25), som var en av kvinnene som kjempet om kjærligheten hans i programmet. Hun var nemlig grunnen til at han valgte å avbryte programmet før planlagt slutt, fordi han ønsket å bevise overfor Randolph at han elsket henne - som for øvrig også var en av grunnene som gjorde sesongen så spektakulær.

Det skulle derimot ikke bli dem i det lange løpet, da de i mai i fjor kunne avsløre at de hadde gått hver til sitt. Tiden etter har vært preget av intriger, og de har tilsynelatende ikke beholdt et godt vennskap.

Nå avslører imidlertid Underwood grunnen bak bruddet - som for mange kom som et sjokk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.