Kylie Jenner og Tyga:

Derfor ble det slutt

Tyga forteller endelig åpenhjertig om bruddet med Kylie Jenner.

SLUTT: Rapperen Tyga forteller i et radiointervju hvorfor det ble slutt med Kardashian-lillesøsteren Kylie Jenner. Foto: NTB Scanpix
SLUTT: Rapperen Tyga forteller i et radiointervju hvorfor det ble slutt med Kardashian-lillesøsteren Kylie Jenner. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): De var et av verdens mest omtalte par. Rapperen Tyga (27) og realitystjernen Kylie Jenner (19) ble til stadighet slått opp i verdens største sladdermagasiner, viste seg ofte ute offentlig og teppedekket alle kanaler i sosiale medier med hverandre.

Romansen var turbulent, og paret har vært av og på flere ganger. I april rant begeret over for begge to, og de bestemte seg for å gå hver til sitt.

Siden den gang har det på ryktebørsen gått sport i å finne ut mest mulig om de to stjernene.

De snakker sjeldent om privatlivet sitt i intervjuer, men nå har Tyga tatt bladet fra munnen. I et radiointervju legger han ikke skjul på at forholdet tidvis var problematisk, og sier at det var stemmer «fra utsiden» som til slutt tok knekken på dyaden.

På besøk hos det populære radioprogrammet «Breakfast Club», som ofte inviterer kjente hip hop-profiler til en løs prat om både det ene og det andre, åpnet «Rack City»-rapperen seg om bruddet.

- Det første året sammen er som magi, men så begynner man å innse en hel masse dritt, sa Tyga på direkten, ifølge TooFab.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer