Kylie Jenner og Tyga:

Derfor ble det slutt

Tyga forteller endelig åpenhjertig om bruddet med Kylie Jenner.

SLUTT: Rapperen Tyga forteller i et radiointervju hvorfor det ble slutt med Kardashian-lillesøsteren Kylie Jenner. Foto: NTB Scanpix
SLUTT: Rapperen Tyga forteller i et radiointervju hvorfor det ble slutt med Kardashian-lillesøsteren Kylie Jenner. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): De var et av verdens mest omtalte par. Rapperen Tyga (27) og realitystjernen Kylie Jenner (19) ble til stadighet slått opp i verdens største sladdermagasiner, viste seg ofte ute offentlig og teppedekket alle kanaler i sosiale medier med hverandre.

Romansen var turbulent, og paret har vært av og på flere ganger. I april rant begeret over for begge to, og de bestemte seg for å gå hver til sitt.

Siden den gang har det på ryktebørsen gått sport i å finne ut mest mulig om de to stjernene.

De snakker sjeldent om privatlivet sitt i intervjuer, men nå har Tyga tatt bladet fra munnen. I et radiointervju legger han ikke skjul på at forholdet tidvis var problematisk, og sier at det var stemmer «fra utsiden» som til slutt tok knekken på dyaden.

På besøk hos det populære radioprogrammet «Breakfast Club», som ofte inviterer kjente hip hop-profiler til en løs prat om både det ene og det andre, åpnet «Rack City»-rapperen seg om bruddet.

- Det første året sammen er som magi, men så begynner man å innse en hel masse dritt, sa Tyga på direkten, ifølge TooFab.

EKSPAR: Nå forteller Tyga hvorfor det ble slutt mellom det populære paret. Foto: NTB Scanpix
EKSPAR: Nå forteller Tyga hvorfor det ble slutt mellom det populære paret. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I intervjuet sier han at alderen naturligvis var et hinder fra første stund, og at det var en av faktorene som førte til bruddet.

- Hun er yngre enn meg, så for henne handlet det om synsvinkel. Måten hun vokste opp på, image og oppfatning er alt for henne. Du har en hel haug med folk som drar deg til hver sin kant, mens du prøver å vokse opp til å bli en kvinne, sa han om eksen.

Ikke ondt blod

Kylie Jenner har en av verdens største fanskarer på Snapchat. Daglig legger hun ut små klipp og bilder som viser hverdagen hennes.

Iblant dukket også rapper-kjæresten Tyga opp.

- Jeg liker å være mystisk, men jeg visste at det er sånn hun tjener pengene sine, svarer Tyga på spørsmål om eksens Snapchat-konto.

- Det er ikke noe for meg, bror. Jeg mener, når det var bra så var det bra. Men når det gikk dårlig, gikk det veldig dårlig.

Det går rykter om at begge parter har fått nye kjærester etter bruddet, men ingenting er bekreftet. Likevel sier Tyga at det ikke er ondt blod mellom eksene.

- Jeg elsker henne, men jeg er ikke forelsket lengre, sier han.

Ny kjæreste etter én måned

Kardashian-lillesøsteren Kylie Jenner ble sett hånd i hånd med enda en ny rapper bare én måned etter bruddet, nemlig Travis Scott (25).

25-åringen er blant annet god venn av Kylies svoger, Kanye West (39).

- Travis forteller vennene sine at det er en ekte greie mellom han og Kylie, sier en kilde til Us Weekly, som også har publisert bilder av duoen som går hånd i hånd i Miami.

I LA SAMMEN: Travis Scott og Kylie Jenner. Foto: NTB Scanpix
I LA SAMMEN: Travis Scott og Kylie Jenner. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kylie og Travis ble først observert sammen da de var på musikkfestivalen Coachella sammen i midten av april. Siden den gang skal de ha tilbrakt mye tid sammen.

Nylig ble de avbildet da de var publikum under en basketballkamp i Los Angeles.

- De så virkelig ut som et par, sier et øyenvitne overfor Us Weekly.

Kylie var også selvskreven gjest da «Goosebumps»-sangeren feiret 25-årsdagen på restauranten Cipriani i starten av mai.

- De var helt på hverandre hele tiden, og var svært intime, sa en kilde til People.

LES OGSÅ: De nye bildene av Kylie Jenner får silikonryktene til å svirre - igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer