SINGEL SJARMØR: Ryktene rundt kjærlighetslivet til den tidligere fotballproffen har florert.  I dag er han, etter det Seoghør.no erfarer, singel.  Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
SINGEL SJARMØR: Ryktene rundt kjærlighetslivet til den tidligere fotballproffen har florert. I dag er han, etter det Seoghør.no erfarer, singel. Foto: Andreas Fadum/Se og HørVis mer

Derfor ble det slutt

John Carew snakker ut om forholdet til superstjernen...

GJESTET ELSE: Carew snakket ut om forholdet da han gjestet TV 2-programmet Else. Foto: TV 2
GJESTET ELSE: Carew snakket ut om forholdet da han gjestet TV 2-programmet Else. Foto: TV 2 Vis mer

SEOGHØR.NO: Den tidligere fotballproffen John Carew (34) har i en årrekke blitt koblet til utallige skjønnheter. 34-åringen har en sjelden gang uttalt seg om sine forhold til superstjernene.

Men i tirsdagens episode av «Else» snakket han for første gang ut om forholdet med den britiske popstjernen Alesha Dixon (35).

Paret møttes gjennom felles venner i London i 2008. Den engelske tabloidavisen The Sun var først til å skrive om romansen.

- Ja, det stemmer at jeg og Alesha møtes, sa John til Se og Hør på den tiden.

Det er ukjent for lenge forholdet varte, men i TV 2-programmet forteller John at de hadde det veldig fint sammen.

- Vi var som tenåringer. Vi sendte barnslige meldinger og sånn. Jeg skal liksom være litt macho da, men med hun ble jeg barnslig.

Programleder Else Kåss Furuseth (33) spør John om han ble dumpet.

- Det var ikke hun som dumpet meg. Det var vel gjensidig forståelse. Hun var i et stadie i livet hvor hun tenkte på familie og barn. Jeg var ikke helt der, forteller han åpenhjertig.

«Else» ser du på TV 2, tirsdag, kl. 22.35. Se vår store TV-guide her!

LES OGSÅ: Carew festet med supermodell