- Derfor ble det slutt mellom Rihanna og Drake

Superstjernenes av-og-på romanse skal ha fått en en brå avslutning.

AV OG PÅ: Drake og Rihanna har flere ganger blitt koblet sammen, men nå skal også den seneste romansen være over.  Foto: London Ent / Splash News
AV OG PÅ: Drake og Rihanna har flere ganger blitt koblet sammen, men nå skal også den seneste romansen være over. Foto: London Ent / Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Superstjernene Rihanna (28) og Drake (29) har hatt en av-og-på-romanse i en årrekke, og senest forrige måned ble de to koblet sammen igjen.

Duoen er aktuelle med låten «Work» fra Rihannas album «ANTI», og har blitt observert sammen mange ganger de siste månedene.

Nå skal imidlertid den hete romansen mellom de to artistene være over nok en gang, i hvert fall om man skal tro kildene OK! Magazine har snakket med. 

- Moren til Rihanna, Monica Braithwaite, synes at Drake er overvurdert og at han er for svak for jenta hennes, sier en kilde til nettstedet, ifølge Rumorfix.no.

Kildene hever at «Diamonds»-sangeren tidligere ikke har brydd seg om familiens sterke meninger om rapperen, og moren hennes skal til og med ha bedt henne om å droppe romansen med Drake før det blir for seriøst. 

Saken fortsetter under bildet.

VERNER OM DATTEREN: Det er ingen tvil om at Rihannas mor Monica (t.h) ønsker det beste for sin verdensberømte datter. Foto: wenn.com
VERNER OM DATTEREN: Det er ingen tvil om at Rihannas mor Monica (t.h) ønsker det beste for sin verdensberømte datter. Foto: wenn.com Vis mer

Ikke godtatt av familien

I tillegg hevder nettstedets kilder at Rihannas mor er redd for at Drakes tidligere vektproblemer kan medføre problemer for Barbados-skjønnheten i fremtiden.

- Monica er paranoid, og hun er redd for at han kan føre fedmen videre dersom de får barn i fremtiden. Hun er sikker på at Drake har helseproblemer på grunn av den varierende vekten, uttaler kilden til nettstedet. 

Da det tidligere paret opptrådte under Brit Awards i februar, beviste de at det ikke er noe i veien med kjemien mellom dem - spesielt ikke fra Drake sin side. 

- Drake er svært betatt av Rihanna, og hun har ham rundt lillefingeren. Hun elsker utfordringer, men Drake gir henne ingen, sier en kilde ifølge Inquisitr. 

Rihanna og Drake har ikke kommentert de siste påstandene.

Saken fortsetter nedenfor.

TALENTFULLE: Drake og Rihanna har absolutt kjemi på scenen, og deres musikksamarbeid blir oftest en suksess.  Foto: Reuters
TALENTFULLE: Drake og Rihanna har absolutt kjemi på scenen, og deres musikksamarbeid blir oftest en suksess. Foto: Reuters Vis mer

Turbulente kjærlighetsliv

Rihannas kjærlighetsliv har vært av stor interesse det siste året. I fjor ble hun nemlig koblet med Hollywood-stjernen Leonardo DiCaprio (41) og Formel 1-føreren Lewis Hamilton (31).

Gullstrupen hadde også et seriøst forhold med sangeren Chris Brown (26), men de brøt etter han utførte stygg vold mot henne i februar 2009.

Drake på sin side hadde en kort flørt med Lenny Kravitz' datter Zoë Kravitz (27) i 2014 og har flere ganger vært koblet med tennis-stjernen Serena Williams (34)

TIDLIGERE STJERNEPAR: Rihanna og sangeren Chris Brown hadde et tilsynelatende seriøst forhold før han utførte vold mot henne i 2009. Bildet er fra 2013 da de hadde en kort romanse igjen.  Foto: Afp
TIDLIGERE STJERNEPAR: Rihanna og sangeren Chris Brown hadde et tilsynelatende seriøst forhold før han utførte vold mot henne i 2009. Bildet er fra 2013 da de hadde en kort romanse igjen. Foto: Afp Vis mer

LES OGSÅ: Ble foreldre for tredje gang

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer