Katy Perry og Orlando Bloom:

Derfor ble det slutt mellom Katy Perry og Orlando Bloom

- Orlando vil ikke gifte seg og ha barn, noe Katy gjerne vil.

BRUDD: Det mye omtalte Hollywood-paret skal trolig ha gått fra hverandre fordi de ikke lenger er på samme stadige i livet. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Det mye omtalte Hollywood-paret skal trolig ha gått fra hverandre fordi de ikke lenger er på samme stadige i livet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Tidligere denne måneden ble det kjent at Hollywood-paret Katy Perry (32) og Orlando Bloom (40) har valgt å ta en pause fra hverandre.

Kort tid etter brøt sangstjernen, Katy Perry, tausheten med en Twitter-melding for å fortelle at de fortsatt er venner, og at det ikke er noen sure miner mellom dem.

- Hva med en ny måte å tenke på for 2017? Man kan fortsatt være venner og elske ens tidligere partnere, skriver Perry og fortsetter:

- Ingen er offer eller skurk i denne saken. Få dere et liv!

Nå har nye detaljer dukket opp om det mystiske bruddet mellom sangstjernen og skuespilleren Orlando Bloom.

En kilde nær paret forteller til Mirror at de separerte seg fordi de var på ulike stadier i livet.

PÅ OSCAR-FESTEN: Katy Perry og Orlando Bloom ble sist sett offentlig sammen under Oscar-festen natt til mandag. Tre dager senere var de ikke lenger et par. Foto: NTB Scanpix
PÅ OSCAR-FESTEN: Katy Perry og Orlando Bloom ble sist sett offentlig sammen under Oscar-festen natt til mandag. Tre dager senere var de ikke lenger et par. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Katy og Orlando hadde en fin tid sammen, skal kilden ha sagt.

- Det var en stor helbredelsesprosess for Orlando etter skilsmissen fra Miranda, men Katy og Orlando oppdaget at de var på forskjellige stadier i livet, og fortsetter:

- Katy ønsket seg barn og å gifte seg, mens Orlando har allerede vært der og gjort det.

Mystisk brudd

Mediene klødde seg i hodet etter den noe spesielle annonseringen, og fikk mye oppmerksomhet i internasjonal presse, da det er mer vanlig at kjente par kommer med en offentlig uttalelse i forbindelse med et brudd, og ikke en pause.

«Respektfull og kjærlig pause? Har de gått fra hverandre, eller ikke?», skrev blant andre News.com.

HOLDT DET SKJULT: Paret forsøkte lenge å holde forholdet sitt skjult for publikum før de i sommer avslørte forholdet. Her sett på flyplassen i Philadelphia i USA, rett før avsløringen. Foto: Splash News
HOLDT DET SKJULT: Paret forsøkte lenge å holde forholdet sitt skjult for publikum før de i sommer avslørte forholdet. Her sett på flyplassen i Philadelphia i USA, rett før avsløringen. Foto: Splash News

Vis mer

Hollywoods mest omtalte par

Helt siden Bloom og Perry traff hverandre under fjorårets Golden Globe Awards, har de vært et av Hollywoods mest omtalte par.

Men selv om de har reist på romantiske ferieturer sammen, spaserer hånd i hånd offentlig og stelt i stand storslåtte bursdagsfeiringer for hverandre, så har duoen forholdt seg relativt tause om forholdet til pressen.

Da den britiske «Pirates of the Caribbean»-stjernen, som har vært ambassadør for UNICEF i over ti år, deltok på deres 70-årsjubileum i New York i fjor, skrøt han imidlertid stolt av kjærestens veldedige arbeid for organisasjonen.

- Hun er fantastisk. Jeg er superstolt av jobben hun gjør. Hennes stemme når ut til så mange. Det er bemerkelsesverdig å se henne mestre denne saken, og det er fantastisk at vi fikk gjøre dette sammen, sa han til Entertainment Tonight, ifølge Contactmusic.com.

Orlando Bloom og Katy Perry sammen på Adele-konsert Video licensed from NTB Scanpix / Splash Vis mer

Og like stolt var Perry av sin kjære:

- Han har vært ambassadør for UNICEF i over ti år og jeg har bare vært det i noen få år, så han har på en måte vist meg hvordan det skal gjøres. Alle lærer bort ting i forhold. Det er slik jeg ser på det nå, og vi har lært hverandre veldig mye, avslørte hun, ifølge nettstedet.

Les også: Katy Perry: - Jeg hadde ingen barndom

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer