Gisele Bündchen:

Derfor ble det slutt mellom Gisele og Leonardo DiCaprio

- Jeg sluttet å bedøve meg selv med røyking, drikking og altfor mye arbeid.

EKS-KJÆRESTER: Her er Gisele og Leonardo sammen på den røde løperen under Oscar-utdelingen i 2005. Samme året som det ble slutt. Foto: NTB Scanpix
EKS-KJÆRESTER: Her er Gisele og Leonardo sammen på den røde løperen under Oscar-utdelingen i 2005. Samme året som det ble slutt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I fem år var supermodellen Gisele Bündchen (38) i et høyprofilert forhold med Hollywood-kjekkasen Leonardo DiCaprio (44).

Duoen var kjærester fra 2000 til 2005, og «The Departed»-stjernen inviterte henne også med seg som daten sin under Oscar-utdelingen i 2005 da han var nominert til pris for sin rolle i «The Aviator».

Ingen andre av DiCaprios kjærester, hverken før eller siden, har fått være med ham på prisutdelingen.

I 2004 ble de to også kåret til verdens vakreste par av bladet People.

Fikk panikkanfall

Hverken Gisele eller Leonardo har røpet mye om tiden de delte sammen, men noen år etter bruddet uttalte den brasilianske skjønnheten følgende om eksen:

- Vi var bare ikke ment til å være kjærester, men jeg respekterer ham enormt mye, og jeg ønsker ham kun det beste, sa hun til Access Hollywood i 2009.

Nå, 13 år etter bruddet, letter endelig 38-åringen på sløret om hvorfor det faktisk ble slutt med den ettertraktede skuespilleren.

Saken fortsetter nedenfor.

Det er i boka «Lessons: My Path to a Meaningful Life» at Gisele kommer inn på forholdet til DiCaprio.

I en seksjon av boka deler hun fra en dyster periode i livet sitt som hun tidligere nesten ikke har fortalt om til noen, skriver magasinet Net A Porter.

Det var i starten av 20-årene da Bündchens modellkarriere virkelig hadde skutt fart, at hun begynte å få panikkanfall og plutselig ble redd for alt mulig. Hun jobbet nonstop og fløy verden rundt på oppdrag, og i stedet for å ta tak i problemene valgte hun å undertrykke dem. Dette gjorde alt verre, forteller hun til nettstedet.

GJORDE DET SLUTT: Her er eksene sammen på en basketballkamp i Los Angeles vinteren 2004. Foto: NTB Scanpix
GJORDE DET SLUTT: Her er eksene sammen på en basketballkamp i Los Angeles vinteren 2004. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det gikk så langt at supermodellen på et punkt gikk ut på balkongen sin og lurte på om hun skulle hoppe. I stedet innså hun at hun måtte gjøre endringer i livet sitt. Gisele følte nemlig hun hadde mistet kontrollen over seg selv fullstendig; Hun bodde mer eller mindre i en koffert og levde på kaffe, sigaretter og vin.

Hun forsto at hun måtte forandre livet sitt drastisk, dra hjem til familien i Brasil, se innover i seg selv og gjenoppta kontakten med naturen - hvor hun føler seg lykkeligst.

Saken fortsetter nedenfor.

Tok tak i seg selv

38-åringen innførte derfor strenge nye regler i livet sitt og kuttet ut alt av sukker, koffein og alkohol. Hun kuttet også ned på jobbingen og begynte med yoga og meditasjon.

Og så innså hun trist at sin daværende kjæreste, Leonardo DiCaprio, som hun var svært forelsket i, ikke lenger var den riktige mannen for henne.

«Da jeg sluttet å bedøve meg selv med røyking, drikking og altfor mye arbeid, ble jeg også mer og mer klar over hvilke ting i livet mitt jeg hadde valgt å overse, skriver hun i boka», ifølge Net A Porter.

Og siktet med dette til Hollywood-stjernen.

«Var jeg alene i ønsket om å gjøre en seriøs sjelegransking mens han forble den samme? Dessverre innså jeg til slutt at svaret var ja», deler hun videre.

Saken fortsetter nedenfor.

Et drøyt år etter bruddet fra DiCaprio traff Gisele sin nåværende ektemann, New Patriots-stjernen Tom Brady (41).

- Jeg visste at han var den rette med en gang jeg traff ham. Jeg kunne se i øynene hans at han var en mann med integritet som verdsetter de samme tingene som jeg gjør, har modellen tidligere fortalt til Vogue, ifølge E! News.com.

Paret giftet seg i 2009 og har barna Benjamin (9) og Vivian (6) sammen. Brady har også sønnen John (11) fra forholdet til skuespilleren Bridget Moynahan (47).

LES OGSÅ: - De har levd fra hverandre en stund