Gigi Hadid og Zayn Malik:

Derfor ble det slutt mellom Gigi og Zayn

Det profilerte paret har gått fra hverandre etter to år.

TØFT Å HOLDE LIV I ROMANSEN: Med så travle karrierer på hver sine hold ble det vanskelig å fortsette romansen for det unge stjerneparet. Foto: NTB Scanpix
TØFT Å HOLDE LIV I ROMANSEN: Med så travle karrierer på hver sine hold ble det vanskelig å fortsette romansen for det unge stjerneparet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Supermodell Gigi Hadid (22) og popstjernen Zayn Malik (25) har utgjort et av de mest populære unge parene i kjendisverden de siste par årene. Men nå har superstjernene gått hver til sitt - tross forlovelsesryktene som har versert.

Ifølge The Sun ble avgjørelsen tatt av begge to, som visstnok lenge har følt at det har vært vanskelig å holde liv i romansen siden de begge er så travelt opptatt med karriere på hvert sitt hold.

Det resulterte i at de måtte være mye borte fra hverandre, noe som skal ha tæret spesielt mye på forholdet.

Fortsetter å støtte hverandre

De skal, ifølge den britiske avisen, fremdeles støtte hverandre som gode venner, men de har begge innsett at de har vokst fra hverandre i løpet av de to årene de har vært sammen.

Det var tirsdag at den tidligere «One Direction»-stjernen først skapte mistanke blant fansen da han la ut en selfie i bar overkropp på Instagram der han skrev:

«Når livet kaster sitroner på deg, grip dem så de ikke slår deg midt i fleisen.»

Fansen har også spekulert på om de to øynene Zayn har tatovert inn på brystkassen tilhører Gigi.

Sørger på hver sin måte

I det siste innlegget Gigi la ut på sin Instagram, kan det se ut som at hun har det litt bedre enn eksen i etterkant av bruddet. Med dette store gliset, som hun la ut i går, virker det nesten som om supermodellen har kommet seg videre allerede.

rangerstown 🌭

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Samtidig delte Gigi også en tweet der hun prøvde å forklare hvor mye Zayn har betydd for henne og hvordan de to vil fortsette å støtte hverandre - samt å fortsatt være venner.

«Jeg vil være evig takknemlig for kjærligheten og livserfaringene som Z og jeg har delt. Jeg vil fortsette å støtte ham som en venn jeg har enorm respekt for ham,» skrev hun blant annet.

Hun avsluttet innlegget med:

«For fremtiden - det som er ment for å vare, vil alltid komme.»

Zayn la også ut en bekreftelse på sin Twitter-konto, der han skrev noe liknende, samt at han påpekte hvordan han setter pris på at folk vil respektere privatlivet deres litt ekstra gjennom denne tøffe perioden.

Det som kanskje overrasker mest er at meldingen kommer så kort tid etter at forlovelsesryktene begynte å svirre rundt paret. Spesielt etter at Zayn la ut en kort video på Instagram av seg selv og Gigi for et par måneder siden, der han erklærte sin kjærlighet til modellen, som han kalte «mitt favorittmenneske».

Nå har også Zayn, ifølge Pop Crave, sluttet å følge både Gigi og hennes mor Yolanda på Instagram.

Åpnet seg første gang

Under MTV Movie Awards i 2016 snakket Gigi for første gang om sin berømte kjæreste.

Paret hadde da stilt opp på en rekke bilder for motemagasinet Vogue, og den erfarne modellen røpet at hun hadde det ekstra gøy på jobb da kjæresten var med.

- Jeg skulle ønske jeg kunne jobbe med ham hver dag. Det føles ikke som jobb når han er der. Det var veldig gøy, sa Gigi om Vogue-bildene til nettstedet E!Online.

22-åringen, som blant annet har gått modell for Marc Jacobs, Chanel og Michael Kors, skrøt også av Zayns arbeid foran kameraet.

- Han ser naturlig bra ut og er en god modell. Han trenger ikke mye hjelp.

Gigi har også vært med i en av musikkvideoene til Zayn, til låta «Pillowtalk».

LES OGSÅ: Dette betyr den nye Taylor Swift-videoen «alle» snakker om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer