Aaron Carter:

Derfor ble det slutt mellom Aaron og kjæresten

- Hun forstod det ikke helt.

BRUDD: Aaron Carter og kjæreste Madison Parker gjorde det slutt en uke før han sto frem som bifil. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Aaron Carter og kjæreste Madison Parker gjorde det slutt en uke før han sto frem som bifil. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Seoghør.no): Tidligere barnestjerne Aaron Carter (29) vekket i forrige uke internasjonal oppmerksomhet etter at han la ut en ærlig tekst om sin seksualitet på Twitter.

Kort tid etter avsløringen ble det også kjent at Aaron og kjæresten Madison Parker hadde gjort det slutt. Nå forteller han at grunnen til at duoen valgte å gå hvert til sitt skal være at han er bifil.

- For å være ærlig er jeg alene akkurat nå, og jeg vil være i et forhold, sa han med en tårekvalt stemme i talkshow-programmet «The Bert Show», ifølge E! News før han fortsatte:

Saken fortsetter under bildet.

ALENE: Aaron Carter har nå blitt singel, men utelukker ikke at han finner kjærligheten på ny. Foto: NTB scanpix
ALENE: Aaron Carter har nå blitt singel, men utelukker ikke at han finner kjærligheten på ny. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Unnskyld for at jeg får litt tårer i øyene, men jeg gikk akkurat gjennom et brudd. Jeg diskuterte dette (seksualiteten, jour. anm) med ekskjæresten min, men hun forstod det ikke helt. Hun ville ikke forstå det, og det var det, så vi valgte heller å gå hver vår vei.

Nå er han likevel klar for å finne kjærligheten igjen.

- Jeg er en singel mann nå. Om min neste kjæreste er en mann eller en dame er mitt valg, og ingen andre sitt, presiserer han.

Madison Parker har enda ikke kommentert Aarons påstander.

Delte åpenhjertig innlegg

I forrige ukes Twitter-innlegget avslørte artisten for første gang at han er seksuelt tiltrukket av både kvinner og menn.

- Det er noe jeg har lyst å fortelle, noe som føles viktig for meg selv og min identitet. Dette har hengt over meg nesten halve livet mitt, skrev 29-åringen og fortsatte:

- Jeg vokste opp i underholdningsbransjen, og da jeg var rundt 13 år gammel, innså jeg at jeg var tiltrukket av både gutter og jenter.

Saken fortsetter nedenfor.

- Opplevelse med en mann

I innlegget fortalte Carter at han ikke skammer seg over å bære på disse tankene og følelsene, men at det å holde alt for seg selv, over så lang tid, har vært «som en tung byrde på skuldrene hans».

- Jeg tenkte på det mye i løpet årene, men først da jeg var 17 år gammel, etter at jeg hadde vært gjennom noen forhold med jenter, hadde jeg min første opplevelse med en mann. Jeg har også jobbet og vokst opp sammen med ham, skrev stjernen, uten å navngi vedkommende.

Innlegget har fått stor respons, og andre Twitter-brukere roser Carter for å være åpenhjertig om sin egen legning. Flere av samme kjønn priser seg også lykkelig over at «drømmen om å gifte seg med Aaron Carter faktisk nå kan bli en realitet».

Hatt enorm nedtur

For de aller fleste vil Aaron Carter for evig og alltid være mest kjent som lillebroren til Backstreet Boys-stjernen Nick Carter (37).

Likevel oppnådde han ganske stor popularitet som musiker, og de hysteriske tilstandene var ikke langt unna da jenter verden over fikk møte sin store helt.

Populariteten til tenåringsidolet falt imidlertid drastisk på begynnelsen av 2000-tallet, og da foreldrene skilte seg i 2003 ble det for alvor starten på en enorm nedtur for artisten.

Saken forsetter under bildet.

HELTER PÅ 90-TALLET: Nick (t.v.) og broren Aaron Carter smeltet mange ungpikers hjerter på 90-tallet. Her er de avbildet sammen under MTV Movie Awards i Los Angeles i juni 2006. Foto: REUTERS/Fred Prouser
HELTER PÅ 90-TALLET: Nick (t.v.) og broren Aaron Carter smeltet mange ungpikers hjerter på 90-tallet. Her er de avbildet sammen under MTV Movie Awards i Los Angeles i juni 2006. Foto: REUTERS/Fred Prouser Vis mer

I fjor høst avslørte barnestjernen sine problemer med rusmisbruk, og hvordan han har slitt med depresjon.

- Slått seg selv konkurs

I et intervju med «Oprah: Where Are They Now», forklarte Carter at foreldrenes brudd var én av årsakene til at han gikk inn i en dyp depresjon.

- Jeg elsket at familien alltid var sammen. Jeg ønsket ikke at de skulle gå fra hverandre, noe som utgjorde deler av skylda til depresjonen. For å styre unna de negative tankene, begynte jeg å feste og havnet etter hvert i mye trøbbel, sa han til talkshowdronningen, ifølge E! News, og fortsatte:

HOMOFIL: Tom Daley publiserte denne ærlige videoen i dag der han forteller hvorfor han vil opplyse verden om at han er homofil. Video: Tom Daley / Youtube Vis mer Vis mer

- Med alt som foregikk begynte det å minke i pengeboka. Til slutt var jeg også blakk.

I 2013 ble det nemlig kjent at 29-åringen hadde pådratt seg en gjeld på 13 millioner kroner, for å ha unnlatt å betale skatt på midten av 2000-tallet.

- Aaron har slått seg selv konkurs, dette er i et forsøk på å gå videre med livet sitt og karrieren, fortalte en representant av Carter, Steve Honing i en uttalelse.

I 2012 døde også søsteren, Leslie Carter, bare 25 år gammel. Tidligere denne måneden ble han også arrestert, mistenkt for promillekjøring og besittelse av marihuana.

LES OGSÅ: Tomine Harket har fått ny kjæreste