- I Praha fant vi ut at vi nok egner oss best som venner. Men jeg har ikke et vondt ord å si om ham, Calle er en bra kar. Og jeg har ingen kjærlighetssorg, sier TV-frier Grete Nordengen til Seher.no. På bildet, fra venstre: Aina Larsen, Signe C. Grungs Foto: TV 2
- I Praha fant vi ut at vi nok egner oss best som venner. Men jeg har ikke et vondt ord å si om ham, Calle er en bra kar. Og jeg har ingen kjærlighetssorg, sier TV-frier Grete Nordengen til Seher.no. På bildet, fra venstre: Aina Larsen, Signe C. Grungs Foto: TV 2Vis mer

Derfor ble de ikke kjærester

- Jeg var mer interessert enn ham, innrømmer Jakten-frieren.

SEHER.NO: To episoder er hva som gjenstår i høstens "Jakten på kjærligheten". Bøndene har allerede gjort sine endelige valg, og nå gjenstår det bare å se om noen av dem finner ekte følelser for hverandre ved å tilbringe litt ekstra tid sammen.

Carl Hilmar Breen, bedre kjent som Calle, valgte å invitere med seg Grete Nordengen på tur til den tsjekkiske hovedstaden Praha. Nå kan Seher.no avsløre at de to aldri ble et par. Det innrømmer også Nordengen selv.

- I Praha fant vi ut at vi nok egner oss best som venner. Men jeg har ikke et vondt ord å si om ham, Calle er en bra kar. Og jeg har ingen kjærlighetssorg, for å si det sånn, forteller "Jakten"-frieren til Seher.no.

- Hvem tok initiativet til ikke å innlede et kjærlighetsforhold?

- Det var mest ham, jeg var nok mer interessert enn hva han var. Men jeg har fordøyd det etterpå, og synes det er greit at det ble som det ble.

TV-bonden valgte altså Grete foran Aina Kinn Larsen under det siste valget, til tross for at han - ifølge Aina - ga ham et heftig tungekyss kvelden før det store valget. Nordengen legger ikke skjul på at hun hadde håp om at romantikken skulle blomstre mellom dem.

- Interessen var der i starten, og vi ville bare bli bedre kjent. Men allerede under Praha-turen merket vi at ting ikke stemte. Jeg merket at han ikke var så interessert, medgir hun.

Til tross for at de to aldri fant kjemien de hadde håpet på, bærer de ikke nag til hverandre.

- Jeg snakker med Calle på telefonen nesten daglig, jeg. Det finnes ingen "hard feelings", og jeg har ikke noe dritt å si, forteller TV-frieren til Seher.no.

Fra før av er det kjent at Skiptvet-bonden Clas Kvisler fridde til Ann-Marie Berge under parets Skottland-tur, mens Kristian Akervold også har innrømmet at han har følelser for sin utvalgte, Anita Orvedal.

"Jakten på kjærligheten" ser du på TV 2 mandager klokka 20.00.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det kom ikke som noen overraskelse