Derfor begynte Hilde å gråte

Den tidligere skistjernen Hilde Gjermundshaug Pedersen tok det svært tungt da hun måtte forlate «71 grader Nord» søndag kveld. Se video!

SEOGHØR.NO: Det ble en svært følelsesladet episode av «71 grader Nord – Norges tøffeste kjendis» søndag, da to av deltakerne måtte ut i duell. 

Det var Hilde Gjermundshaug Pedersen (50) og komiker Nils-Ingar «Nilsi» Aadne (32) som gjorde det dårligst i programmets balansekonkurranse.

Etter en omkamp var det komikeren som falt av brettet først, og kunne dermed velge en duellant.

Brast i gråt

Han valgte skidronningen på nytt, og etter en hasardiøs omkamp måtte hun til slutt se seg slått ut av serien.

Det gikk hardt innpå den tidligere skidronningen.

«F**n!», skrek den vanligvis så rolige langrennsløperen før hun brøt sammen i gråt like etter. 

Til Seoghør.no sier hun at hun tok nederlaget tungt.

- Jeg var skuffet over å gå ut så tidlig for jeg følte jeg hadde så mye mer å gi. Du blir satt inn i en boble når du er med på noe slikt. Jeg var selvsagt mest skuffet over meg selv. Jeg er et konkurransemenneske og liker ikke å ta tape, sier Hilde til seoghør.no om den sterke reaksjonen sin. 

Saken fortsetter under bildet.

UTE AV SERIEN: Hilde Gjermundshaug Pedersen sammen med programleder Tom Stiansen. Foto: TVNorge
UTE AV SERIEN: Hilde Gjermundshaug Pedersen sammen med programleder Tom Stiansen. Foto: TVNorge Vis mer

Skidronningen fra Brumunddal syntes ikke det var like lett å konkurrere i «71 grader Nord» som i ski-VM.
- Det var vanskeligere for her skulle du også gjøre ting du ikke var forberedt på, forklarer hun. 

Selv om 50-åringen ikke kom seg til Nordkapp, har hun bare fine minner fra deltakelsen i TV-serien. Hun forteller at hun har flere høydepunkter å se tilbake på.

KJEMPER OM TITTELEN: Deltakerne i sjette sesong av 71° nord - Norges tøffeste kjendis. Bak fv.: Aylar Lie, Geir Schau, Mariann Thommassen, Hilde GP, Roger Ruud, Emilie «Voe» Nereng og Bjørn Einar Romøren. Foran fv.: Vibeke Skofterud, Andreas Håtveit og Nil-Ingar «Nilsi» Aadne.  Foto: TVNorge
KJEMPER OM TITTELEN: Deltakerne i sjette sesong av 71° nord - Norges tøffeste kjendis. Bak fv.: Aylar Lie, Geir Schau, Mariann Thommassen, Hilde GP, Roger Ruud, Emilie «Voe» Nereng og Bjørn Einar Romøren. Foran fv.: Vibeke Skofterud, Andreas Håtveit og Nil-Ingar «Nilsi» Aadne. Foto: TVNorge Vis mer

- Det å bli ordentlig sliten, jobbe på lag med nye mennesker, samt flytte noen grenser når det gjelder høyde, medgir Hilde. 

Søndagens episode ble også preget av den luftige overnattingen som ingen i verden har gjort før.

Deltagerne ble utfordret til å sove i en dobbeltseng som var festet 1420 meter over bakken i Trollveggen. Fjellveggen i Romsdalen er Europas høyeste loddrette stup med sine 1700 meter fra bunnen av dalen til toppen. 

- Det to av dere skal oppleve nå, det er helt unikt. Det er det ingen som har opplevd før dere uansett – i hele verden, sier programleder Tom Stiansen til en forventningsfull kjendisgjeng

Se video her:

«71 grader Nord - Norges tøffeste kjendis» sendes på TVNorge søndager kl. 20.00.

LES OGSÅ: Dette har ingen i verden gjort før

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.