FULL KRANGEL: Vigdis til venstre og Catharina til høyre kranglet høylytt under mandagens episode av Farmen. Vigdis har ingen rett til å snakke dritt om foreldrene mine, sier Catharina. Foto: TV 2
FULL KRANGEL: Vigdis til venstre og Catharina til høyre kranglet høylytt under mandagens episode av Farmen. Vigdis har ingen rett til å snakke dritt om foreldrene mine, sier Catharina. Foto: TV 2Vis mer

Derfor begynte "Farmen"-krangelen

- Jeg gikk inn for å provosere, sier Catharina H. Pedersen etter krangelen med Vigdis Wanvik.

SEHER.NO: Finaleuken er i gang på "Farmen" og det merkes på deltagerne at det nærmer seg slutten og konkurranseinnstinket slår til for fullt.

Mandag ble seerne vitne til en høylytt krangel mellom to av finalistene, Catharina H. Pedersen (27) og Vigdis Wanvik (51).

Catharina tente nemlig på alle plugger da en diskusjon førte til at Vigdis snakket dårlig om foreldrene til Catharina.

- Plutselig begynte hun å disse foreldrene mine. Det var da begeret rant over for meg. Vigdis har ingen rett til å snakke dritt om foreldrene mine, forteller Catharina til Seher.no.

- Jeg og samtlige deltagere var lei av å høre på Vigdis. Hun har en repeat-knapp bare Vigdis har. Hun var lite konstruktiv i kritikken, og folk var bare lei.

Catharina innrømmer at hun etterhvert gikk bevisst inn for å provosere Vigdis.

- Jeg gikk inn for å provosere. Jeg sa bare "Hold kjeft". Uansett hva hun sa, så svarte jeg med det.

- Utskjelt
Lofoten-jenta er kanskje årets mest omtalte "Farmen"-deltager, og har blitt grovt skjelt ut på blant annet Facebook. All negativiteten på Facebook er noe Catharina har valgt å ikke tenke så mye på.

- Facebook er ikke en brøkdel en gang av hvor mange som ser på "Farmen". De fleste av de som har møtt meg har skiftet mening om meg. Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen: Jeg tar det som et kompliment at så mange gidder å bruke tid på meg.

Spesielt etter at Catharina uttrykte irritasjon over at tidligere "Farmen"-kollega Amin Homayouni drakk seg full på markedet, merket hun negativiteten utenfra.

- Etter det med Amin var det mange som skrev til meg. Jeg skrev tilbake at det var synd at de følte det sånn, men at TV er TV, sier Catharina til Seher.no og legger til:

- Mange av de som skrev dritt tidligere har skiftet mening og sendt mail hvor de har sagt unnskyld. Nå har jeg over 100 friend-request på Facebook, så...

- Overdrevent
For noen uker siden skrev Her og Nå at Catharina hadde blitt syk av alt "Farmen"-bråket og at hun ble kjørt til legevakten med sterke magesmerter. En hendelse Catharina avdramatiserer på det sterkeste.

- Det var veldig overdrevent. Det sto jo på forsiden av Her og Nå at jeg brøt sammen etter "Farmen", og dette hadde ingenting med "Farmen" å gjøre. Legene sa jo at det kom av stress, men jeg har hatt problemer med magen tidligere så "Farmen" var ikke skyld i det.

- Vi har en psykolog som vi kan ringe til, og ett godt nettverk rundt oss både fra Monster og TV 2. Men jeg føler likevel ikke at jeg har hatt bruk for det, sier Catharina - som tidligere har uttalt at hun føler seg mobbet av TV 2.

- Angrer ikke
Til tross for alt bråket rundt deltagelsen i "Farmen", ville ikke Catharina hatt noen problemer med å gjøre det samme igjen - uten ett par av de andre deltagerne.

- Jeg angrer ikke. Man kan ikke gå tilbake. Jeg har hatt en fantastisk opplevelse. En opplevelse man aldri får oppleve igjen. Kunne jeg reist tilbake og tatt bort et par av de andre deltagerne ville jeg gjort det, ler Catharina til Seher.no.

- Men man lærer fort at reality-tv ikke alltid er reality. Hadde jeg visst det,ville jeg kanskje tenkt litt mer taktisk, men men det er ingen vits å angre.

Forrige lørdag måtte Geir Ove Johnsen (24) forlate gården etter at han tapte tvekampen mot Torkel Torve (20). Det at Johnsen måtte dra var skuffende, men ikke overraskende for Catharina.

- I øksekasting kan alt skje. Det var 50-50 hvem som kunne vinne. Selvfølgelig var det litt skuffende. Jeg ville mye heller hatt med Geir O. til finaleuka enn Torkel, selv om Geir Ove kanskje var den største konkurrenten.

Catharina har ingen formening om hvem som er en verdig "Farmen"-vinner, men innrømmer at hun holdt en knapp på Geir Ove.

- Jeg holdt en knapp på Geir O. Uten å nevne navn, så kan jeg vel si at halvparten av de som er igjen ikke burde vært der.

Vigdis ønsker ikke å kommentere noe rundt "Farmen"-oppholdet overfor Seher.no.
LES OGSÅ: - Utrolig skuffa over Vigdis