Derfor begikk Christina Aguilera tidenes sangtabbe

USA raser etter nasjonalsang-tabben. Nå forklarer Christina Aguilera seg endelig.

STOR ÆRE - STOR TABBE: Fallhøyden er stor når en artist mottar den ultimate ære det er å få synge nasjonalsangen på Superbowl. Foto: All Over Press
STOR ÆRE - STOR TABBE: Fallhøyden er stor når en artist mottar den ultimate ære det er å få synge nasjonalsangen på Superbowl. Foto: All Over Press Vis mer
Se Christina Aguileras sangtabbe nederst i saken!

SEHER.NO:
Natt til mandag var det duket for årets største idrettsbegivenhet i USA, Super Bowl.

Tradisjonen tro var det en stor stjerne som skulle åpne showet med å synge den amerikanske nasjonalsangen «The Star Spangled Banner».

Tidligere har det vært flere større og mindre skandaler i forbindelse med sanginnslagene på Super Bowl, som da Janet Jacksons pupp plutselig åpenbarte seg i 2004.

Denne gangen var det verre. Christina Aguilera (30) bommet på teksten. Det er noe bortimot en dødssynd i ultrapatriotiske USA, og folk har rast mot den arme sangerinnen.

Mandag morgen norsk tid svarer Christina endelig på kritikken og forklarer hva som skjedde.

- Jeg gikk så opp i sangen, og øyeblikket der og da, at jeg mistet fatningen, sier hun i en uttalelse til Just Jared.

Christina sang «what so proudly we watched at the twilight’s last gleaming» der hun skulle sunget «o’er the ramparts we watched, were so gallantly streaming».

- Jeg kan bare håpe at alle kunne kjenne min kjærlighet for dette landet og sangens sanne ånd likevel skinte gjennom, heter det i uttalelsen fra Christina Aguilera.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

Se Christinas sangtabbe her: