Derfor bannet hun på TV

- Det var nok mange som ble sjokkerte over utbruddet i kveldens episode, sier «Amazing Race»-Camilla. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Etter et døgn med lite søvn og ekstrem varme i jungelen i Argentina under den tiende etappen av konkurransen, koker det over for «Amazing Race»-deltageren Camilla Smith (44), når hun må forsere en fire meter høy mur – med forstuet ankel. - Jeg var veldig redd og følte meg veldig naken når jeg lå på toppen av muren og genseren min skled opp. I dét jeg firer meg ned, skraper jeg opp armen og magen. Når jeg hopper og lander på den vonde foten, blir det rett og slett for mye for meg. Det gjorde innmari vondt, og banneordene kom helt spontant, forteller Camilla til Seoghør.no. I videovinduet øverst i saken kan du selv se hvordan det kokte over for «Amazing Race»-Camilla! Onsdag kveld skulle hun se på serien sammen med moren og svigerinnen for første gang. Hun er ikke stolt av å ha bannet på TV. - Jeg gruer meg litt til at de skal se at jeg sier de ordene, og det er nok mange som blir sjokkerte over utbruddet. Siden jeg har barn, er jeg vanligvis veldig bevisst på språket mitt, men ordene kom som en reaksjon på at jeg var ekstremt sliten og lei og hadde vondt. Og det er første gangen jeg banner i serien, i motsetning til mange av de andre deltagerne, understreket Camilla i forkant av ukens «Amazing Race»-episode. Hun og venninnen Cecilie Kreutz (41) kom frem til hinderløypen flere timer etter de andre deltagerne, etter flere tøffe utfordringer. - Jeg tenkte: «Er det noe mer nå, så dør jeg!».  Jeg trodde at jeg skulle få gå en rolig runde rundt banen først, så jeg tuslet av gårde. Men så får jeg beskjed om at tiden allerede hadde begynt å gå. Da ga jeg litt blaffen i hele greia, forklarer Camilla. Hun innrømmer at det var vanskeligere å klatre over muren enn hun trodde på forhånd: - Jeg er egentlig veldig sterk fysisk og trodde jeg skulle fikse det lett, men det var mye vanskeligere og høyere enn jeg trodde, sier hun til Seoghør.no. «Amazing Race» sendes på TV 2 onsdager klokken 20.00. Få full oversikt over dien favorittprogrammer i Seoghør.nos store Tv-guide her!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer