Jerry Seinfeld:

- Derfor avviste jeg henne

Komikeren avslører årsaken til det svært pinlige møtet

AVVISTE KESHA: Mange «Seinfeld»-fans, inkludert popstjerna Kesha (t.h.), føler nok at de kjenner Jerry Seinfeld. Dét fikk hun erfare ikke er tilfelle da de to møttes første gang. Foto: NTB scanpix
AVVISTE KESHA: Mange «Seinfeld»-fans, inkludert popstjerna Kesha (t.h.), føler nok at de kjenner Jerry Seinfeld. Dét fikk hun erfare ikke er tilfelle da de to møttes første gang. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Innimellom skulle man kanskje tro at «alle» kjendiser er på fornavn med hverandre, men tidligere denne uken beviste komiker Jerry Seinfeld (63) at dét ikke er tilfelle.

Mandag var han til stede på et arrangement i regi av The David Lynch Foundation, og der avviste han popstjernen Kesha Rose Sebert (30) på nesten spektakulært vis.

«Seinfeld»-skaperen var midt i et intervju da Kesha brøt inn med et begeistret «jeg elsker deg så mye! Kan jeg gi deg en klem?». Og for åpent kamera svarte Seinfeld henne med et kontant «nei takk», mens han holdt hånda avvergende opp foran seg.

Kesha ga seg imidlertid ikke, og prøvde seg med et «vær så snill? En liten en?» i stedet. Det fikk bare Seinfeld til å gjenta avvisingen - samtidig som han rygget bakover.

Saken fortsetter nedenfor.

- Jeg kjenner ikke alle

Den hardnakkede avvisningen har gått sin seiersgang på internett de siste dagene, og journalisten som intervjuet Seinfeld, Tommy McFly, har lagt ut det gøyale klippet på sin Twitter-konto.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer