Whitney Port:

Derfor avslo hun DiCaprio

- Han inviterte meg til Teddy's og deretter hjem til huset sitt.

ANGRER: Whitney Port forteller om sitt møte med den verdenskjente sjarmøren Leonardo DiCaprio. Det endte ikke helt slik hun hadde håpet på. Foto: NTB Scanpix
ANGRER: Whitney Port forteller om sitt møte med den verdenskjente sjarmøren Leonardo DiCaprio. Det endte ikke helt slik hun hadde håpet på. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er antakeligvis ikke ofte noen avslår muligheten til å tilbringe tid med «Once Upon A Time In Hollywood»-aktuelle Leonardo DiCaprio (44). Helt siden «Titanic» ble lansert i 1997 har skuespilleren smeltet hjerter verden over.

«The Hills»-stjernen Whitney Port (34) er intet unntak.

I podkasten sin «With Whit» denne uken innrømmer 34-åringen at hun nesten ble med DiCaprio hjem en gang for ti år siden.

Møttes på nattklubb

Port forteller i podkasten at de to møttes på nattklubben Avenue i New York, hvor «Titanic»-stjernen inviterte henne med seg videre til nattklubben 1 OAK .

- Jeg husker jeg danset alene ute på gulvet fordi du sto i hjørnet opptatt med å snakke med ham. Jeg ville ikke forstyrre dere, men jeg kunne ikke dra heller, forteller Andrea Cuttler, som er produsent i podkasten.

Foruten å prate sammen, skal ingenting ha skjedd mellom de to stjernene denne kvelden, men de forvekslet ifølge Port mobilnumre og holdt kontakt den påfølgende tiden.

Seks måneder senere møttes de igjen i Los Angeles.

NY FILM: DiCaprio er nå aktuell i «Once Upon A Time In Hollywood». Foto: NTB Scanpix
NY FILM: DiCaprio er nå aktuell i «Once Upon A Time In Hollywood». Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg så ham på The Roosevelt Hotel, sier hun og fortsetter:

- Han inviterte meg til Teddy's og deretter hjem til huset sitt, men jeg takket nei. Jeg var altfor nervøs. Jeg hadde aldri hatt et «one night stand». Jeg ville ikke være med ham alene.

Port avslo dermed DiCaprio, noe hun i ettertid har angret bittert på.

- Jeg var for nervøs til å gjøre det, og dermed mistet jeg sjansen min. Det er virkelig noe av det jeg angrer mest på i livet mitt, forklarer hun.

Stiftet familie

Selv om Port angrer på at hun ikke grep sjansen den gang, er hun i dag gift og har én sønn. DiCaprio selv har etter alt å dømme vært sammen med modellen Camila Morrone (22) i nærmere to år.

34-åringen giftet seg med produsenten Tim Rosenman i 2015, og paret ønsket sin første sønn velkommen til verden to år senere.

Neste år skulle de opprinnelig ha blitt en familie på fire, men i juli avslørte at Port at hun nylig opplevde en spontanabort.

- Mengden av ulike følelser jeg har fått kjenne på de siste par ukene, har vært ekstrem. Alt fra sjokk og sorg til lettelse, noe som igjen førte til skyldfølelse. Min identitet har blitt rystet når det kommer til å være mor og menneske. Jeg er for tiden i ferd med å lære og akseptere at mine følelser er gyldige uansett hva de innebærer. (...) Det er mine personlige følelser som er et resultat av min egen reise, forklarte 34-åringen i sin podkast.

Lang karriere

Whitney Port har hatt en lang karriere. Fra 2006 til 2008 var hun en del av hoved-casten til MTV-serien «The Hills» hvor hun blant annet var å se sammen med Heidi Montag (32 ) og Stephanie Pratt (33).

Hun har også vært med i spin-off serien The City fra 2008 til 2010. I dag er Port aktuell med «The Hills: New Beginnings» som samler de originale medlemmene av serien med flere, og følger livet deres i Los Angeles.

LES OGSÅ: - Hun har endelig begynt å date igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer