Céline Dion:

Derfor avlyser hun

Den 53-årige sangeren har avlyst en rekke konserter.

SLITER MED MUSKELSMERTER: Céline Dion må avlyse deler av turnéen på grunn av helseproblemer. Foto: SplashNews/NTB
SLITER MED MUSKELSMERTER: Céline Dion må avlyse deler av turnéen på grunn av helseproblemer. Foto: SplashNews/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den kanadiske artisten Céline Dion (53) har i flere tiår vært blant de store stjernene i musikkbransjen. På 90-tallet sto hun for flere megahits som «My Heart Will Go On» og «The Power of Love».

Hun ga i 2019 ut albumet «Courage», og satte ut på turné for å promotere plata. Det har imidlertid ikke gått knirkefritt. Først ble den utsatt på grunn av coronapandemien, inkludert konserten som skulle vært i Telenor Arena i Bærum.

Så måtte Dion i oktober i fjor utsette Las Vegas-show på grunn av helseproblemer. Hun kunne da fortelle at hun slet med «sterke og varige muskelspasmer».

Nå har hun valgt å avlyse konsertene i Nord-Amerika av samme grunn.

«Hun har nylig blitt behandlet for alvorlige og vedvarende muskelspasmer som hindrer henne i å opptre, og det tar lengre tid å bli bra enn hun håpet. Hennes medisinske team fortsetter å evaluere og behandle tilstanden», står det på hennes nettside.

Der er det også lagt ved et sitat fra Dion selv, som ikke legger skjul på skuffelsen.

«Jeg håpet virkelig at jeg skulle være frisk til nå, men jeg antar at jeg bare må være med tålmodig og følge behandlingsplanen legene mine har satt opp. Det er mye organisering og forberedelse vi gjør til konsertene, og vi må gjøre valg i dag som påvirker planene to måneder fremover. Jeg gleder meg til å bli frisk, og at vi alle kommer oss ut av denne pandemien, og jeg gleder meg så mye til å stå på scenen igjen», sier 53-åringen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer