«Paradise Hotel» 2017:

Derfor åpner «Paradise»-Petter ølen sin på en spesiell måte

- Jeg så noen av de store gutta gjøre det, sier Petter Sjurseth Berg.

PARTYTRIKS: Petter Sjurseth Berg ble inspirert av de store snowboardgutta til å åpne ølen på en spesiell måte. Han sier det er viktig å ikke være så A4. Video: Lise Rafaelsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Da deltakerne i «Paradise Hotel» sjekket inn på luksushotellet, tok de også med seg vaner og uvaner.

Petter Sjurseth Berg (20) har én vane han aldri glemmer, nemlig måten han åpner en ølboks på.

  • Se video øverst i saken!

Da Seoghør.no møtte årets deltakere under innspillingen i Mexico, forklarte 20-åringen hvordan den spesielle rutinen ble til.

- Historien bak er at det er en sånn snowboard-greie, føler jeg. Jeg husker jeg så noen av de store gutta gjøre det, også husker jeg at det begynte å bli en greie mellom snowboardere at hver gang man åpner en øl, eller drikke for så vidt, så er det liksom en kickstart. Som å starte en moped, sa han.

Petter er selv med i rekruttlandslaget i snowboard, og har flere ganger gjort seg bemerket for sine utsagn og sprø påfunn inne på hotellet.

HVA SKAL JEG VELGE?: Reporter Kine Falch utfordrer «Paradise»-deltakerne med dilemmaer. Video: Lise Rafaelsen Vis mer Vis mer

Fikk nok

Han er imidlertid ikke den eneste som har skapt overskrifter i året sesong.

Senest torsdag denne uken fikk seerne oppleve en parseremoni litt utenom det vanlige.

Etter en uke med mye hemmelig taktikkprat og usikre avtaler inne på hotellet, fikk Sophie Vågsæter (24) til slutt nok, og valgte å trekke seg fra konkurransen.

NEKTER Å STILLE SEG BAK EN GUTT: Under parseremonien står Soph igjen til slutt. Uten partner. Hun tar et utradisjonelt valg. Video: TV3 Vis mer

I episoden forklarte 24-åringen at hun ikke følte at hun kunne stole på noen der inne, og derfor ønsket å vende nesa hjem til Norge.

Vågsæter var partner med Morten Botten (20) den siste tiden, men hun følte seg etter hvert usikker da hun oppdaget at han hadde taktiske samtaler med noen av de andre jentene.

PARADISE-SITATER: Triana er programleder for niende gang på Paradise Hotel. Men husker hun hvem som har lever gullsitatene? Reporter: Kine Falch / Video: Lise Rafaelsen Vis mer

- Jeg bestemte meg i løpet av den dagen, da jeg skjønte at det ikke kom til å gå min vei. Jeg valgte å sende meg selv hjem fordi jeg ikke kom overens med noen på det tidspunktet. Da jeg kom inn på hotellet igjen, var gruppa allerede sammenspleiset og jeg var en stor trussel fordi jeg er smart og en sterk spiller. Derfor ville ingen ha meg der, utenom Morten, sa hun til Seoghør.no.

Få siste nytt fra Paradise Hotel rett på Messenger. Meld deg på under!

LES OGSÅ: Sofie overlevde Utøya - nå vil hun vinne «Paradise Hotel»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer