David Beckham:

Derfor angrer han bittert på denne hårsveisen

Fotballkjendisen gremmes når han ser tilbake på gammel hårmoro.

MENER SVEISEN ØDELEGGER BILDET: David Beckham under møtet med Nelson Mandela i 2003. Foto: NTB Scanpix
MENER SVEISEN ØDELEGGER BILDET: David Beckham under møtet med Nelson Mandela i 2003. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De fleste av oss vært gjennom en eller flere stilepoker som vi - i etterpåklokskapens navn - kanskje ville vært foruten. Heldigvis er det bare et fåtall som behøver å ta utsteenderelaterte beslutninger med hele verden som tilskuere.

Fotballprofilen David Beckham (43) representerer definitivt unntaket. Den verdensberømte engelskmannen var bare 17 år da han debuterte som profesjonell fotballspiller og ble allemannseie, og har vært gjennom en rekke motemessige forandringer siden den gang.

Og som så mange andre er ikke Beckham like stolt av alle valgene han har tatt opp gjennom årene.

Flau

Det er i et intervju med australske The Sunday Project at 43-åringen ser tilbake på de mange stilforvandlingene som har fulgt ham gjennom fotballkarrieren, og trekker frem det ene moteøyeblikket han angrer mest på.

I likhet med mange andre verdenskjente fotballherrer har særlig hårlokkene vært viktig for Beckham mellom målscoringene. Og det har ikke vært mangel på kreativitet, noe tabloidpressen har dokumentert flittig.

Piggsveis, midtskill, bleika tupper, hanekam, barbert hode og hestehale er riktignok ingenting sammenliknet med rastafletter-perioden, skal vi tro Beckham selv.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer