- Deres største bekymring er den sørgende datteren

Familien til Paul Walker planlegger privat begravelse.

SØRGER: Paul Walkers datter Meadow (15) fotografert med pappa og en venninne (midten) i slutten av august i år. Hun sliter naturlig nok med tapet av sin verdensberømte far. Foto: REX/KM Press Group/All Over Press
SØRGER: Paul Walkers datter Meadow (15) fotografert med pappa og en venninne (midten) i slutten av august i år. Hun sliter naturlig nok med tapet av sin verdensberømte far. Foto: REX/KM Press Group/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Familien til avdøde Paul Walker (40) planlegger i disse dager begravelse for den populære skuespilleren som omkom i en stygg bilulykke i Santa Clarita i Los Angeles i slutten av november.

Av hensyn til Walkers 15 år gamle datter Meadow har familien, ifølge TMZ, bestemt seg for å holde begravelsen privat.

- Deres største bekymring er den sørgende datteren. Hun har det naturlig nok svært tungt for tiden, og familien ønsker ikke at en gjeng med fremmede folk skal være rundt henne i begravelsen. Hun må føle seg komfortabel, forteller en kilde nær familien til nettstedet.

Paul Walker ble kjent for sin rolle som racerbilsjåføren Brian O'Conner i «The Fast and The Furious»-filmene - og før sin død var han og resten av skuespillerne i full gang med innspillingen av film nummer syv.

GODE VENNER: The Fast and The Furious-gjengen er også gode venner privat, og skuespillerne har tatt det tungt etter at deres kompisen ble drept i bilulykken. Selv om familien ønsker å holde begravelsen liten og privat, er skuespillergjengen invitert til å hedre Paul Walker. Fra venstre: Ludacris, Paul Walker og Michelle Rodriguez, fotografert på settet under innspillingen av film nummer seks i fjor. Foto: Stella Pictures
GODE VENNER: The Fast and The Furious-gjengen er også gode venner privat, og skuespillerne har tatt det tungt etter at deres kompisen ble drept i bilulykken. Selv om familien ønsker å holde begravelsen liten og privat, er skuespillergjengen invitert til å hedre Paul Walker. Fra venstre: Ludacris, Paul Walker og Michelle Rodriguez, fotografert på settet under innspillingen av film nummer seks i fjor. Foto: Stella Pictures Vis mer

«The Fast and The Furious»-skuespillerne var også svært gode venner utenfor filmsettet, og Vin Diesel (46), Michelle Rodríguez (35) og de andre skuespillerne har tatt dødsfallet svært tungt.

Kort tid etter dødsfallet hedret Vin Diesel sin avdøde kompis med en rørende tale på ulykkesstedet.

Ifølge kilden nettstedet har snakket med er «The Fast and The Furious»-skuespillerne invitert til den private begravelsen.

TMZ skriver videre at det etter planen blir arrangert en større minnesseremoni etter selve begravelsen, men at også denne markeringen er forbeholdt Walkers nærmeste krets.

Dato for begravelsen er foreløpig ikke kjent.

LES OGSÅ: Walkers kjæreste (23) kollapset av dødsbudskapet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer