EVIG TAKKNEMLIG: Cheryl Tweedy, tidligere Cole, takker Derek Hough for at hun fortsatt er i live. Foto: All Over Press
EVIG TAKKNEMLIG: Cheryl Tweedy, tidligere Cole, takker Derek Hough for at hun fortsatt er i live. Foto: All Over PressVis mer

- Derek reddet livet mitt

Danseren insisterte på blodprøver etter at Cheryl ble syk.

SEHER.NO: Popstjernen Cheryl Tweedy (25), tidligere kjent som Cheryl Cole, sjokkerte mange da det ble kjent at hun var alvorlig syk med malaria i begynnelsen av juli. Stjernen ble syk under et opphold i Tanzania for «X Factor», der hun var sammen med kjæresten Derek Hough (27).


Nå avslører Sunday Mirror at det var Hough som insisterte på at det skulle bli tatt flere tester på Cheryl, noe som førte til at legene fant ut at sykdommen var malaria.

Ifølge den britiske avisen, er Cheryl nå evig takknemlig for at Derek gjorde akkurat det.

- Derek reddet livet mitt. Om han ikke hadde sagt dette til legene og fortalt dem at han trodde noe var veldig galt, ville jeg sannsynligvis vært død nå, skal Cheryl ha sagt til en venn.

Da Tweedy kom tilbake fra Tanzania og følte seg dårlig, spøkte hun i begynnelsen med at hun kun var bakfull. Men det tok ikke lang tid før hun ble dårligere og dårligere, og måtte hastes til legen.

Legene trodde i utgangspunktet at superstjernen kun hadde influensa og var utmattet, og sendte henne hjem igjen. Men Cheryl begynte raskt å svette og riste, og ble fraktet til sykehuset, der hun kollapset.

Etter at stjernen ble overflyttet til London's University College Hospital, der Professor Peter Chiodini, ekspert på tropiske sykdommer, holder til, ble malariaen funnet. Chiodini hevdet det var et av de verste malaria-tilfellene han noen gang hadde sett.

- Jeg trodde jeg hadde influlensa og alle andre var enige. Legene var så sikre på at det ikke var noe seriøst, så jeg trodde dem, skal Cheryl ha sagt.

Sangstjernens sykdom skal ha gått innpå Derek, som har vært svært engstelig.

- Han kan ikke forestille seg et liv uten henne nå. Han engstet seg så mye at han ble syk, gikk uten mat og søvn. Nå er han bare takknemlig over at hun har det bra.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Slik er Cheryls nye diett