Cara Delevingne og Ashley Benson:

- Dere vet ikke sannheten

Slår ned på utroskapsrykter.

BRUDD: I begynnelsen av mai ble det kjent at modell og skuespiller Cara Delevingne og Ashley Benson hadde brutt forholdet etter to år. Foto: NTB scanpix
BRUDD: I begynnelsen av mai ble det kjent at modell og skuespiller Cara Delevingne og Ashley Benson hadde brutt forholdet etter to år. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

I begynnelsen av mai skrev flere utenlandske medier at det var over og ut mellom stjerneparet Cara Delevingne (27) og Ashley Benson (30). Paret har datet siden 2018, men det var ikke før i fjor sommer at de to bekreftet forholdet for offentligheten.

Siden den gang har flere rykter fulgt jentene, både hva gjelder forlovelse, bryllup og brudd. Akkurat nå er det sistnevnte påstand som gjelder.

Ikke bare har de slettet de fleste bildene av hverandre fra sine sosiale medier, men også annen aktivitet har så godt som bekreftet ryktene.

Ifølge E! News skal et øyevitne ha sett Benson utveksle et aldri så lite kyss med Rapper G-Eazy (30), hvis egentlige navn er Gerald Earl Gillum, få dager etter at verden ble kjent med bruddet. De ble også fotografert i en bil sammen på samme tidspunkt - og det hele skapte full forvirring blant fansen, der flere gikk så langt som å hevde at utroskap var grunnen bak bruddet.

Dette slår derimot Delevingne hardt ned på.

TILBAKE: Det er allerede kjent at Melina og de svenske brødrene Daniel og Pierre Louis gjør comeback i årets sesong av «Ex on the beach». Nå viser det seg at flere gamle kjenninger ønsker å være med på moroa. Vis mer

- Vær så snill, slutt

Torsdag forrige uke, da ryktene sto på som verst, rant nemlig begeret over for den anerkjente modellen og skuespilleren, som så seg nødt til å uttrykke seg på Instagrams historiefunksjon. Ikke bare var dette første gang 27-åringen snakket ut om bruddet, men hun tok også ekskjæresten i forsvar.

«Det er viktigere nå enn noensinne å spre kjærlighet, og ikke hat. Til alle som sender hat til Ashley Benson, vær så snill - slutt. Dere vet ikke sannheten, det er det bare jeg og henne som gjør, og det er akkurat slik det skal være», skrev Delevingne, ifølge US Weekly.

Så langt har ikke Benson uttalt seg om bruddet, men hun har kommentert utroskapsryktene på en noe mer kryptisk måte.

Kort tid før Delevingne gikk ut på Instagram, likte nemlig skuespilleren et innlegg publisert av en fanbruker på plattformen, som tok 30-åringen i forsvar.

BRUDD: Inne på «Ex on the Beach» får vi se kjærligheten blomstre mellom Siv Meyer og Ole Karoliussen. Nå er derimot tonen en helt annen. Video: Dplay/Rød Løper Vis mer

«Dere kan ikke si at de dater bare på grunn av et likerklikk og noen kommentarer. Kan ikke Ashley ha venner nå? Slutt å si at Ashley var utro! Eller Cara! De trenger bare venner akkurat nå, mer enn noen annen gang», sto det skrevet under et skjermbilde av en artikkel som spekulerte på Bensons forhold til G-Eazy, ifølge E! News.

Over i april

Som nevnt meldte flere utenlandske medier bruddet i starten av mai. Ifølge magasinet People skal det likevel ikke ha vært helt ferskt, da kilder skal ha uttalt at de gikk hver til sitt allerede en måned tidligere, nærmere sagt i begynnelsen av april.

- Cara og Ashley har alltid hatt sine opp- og nedturer, men nå er det slutt. Forholdet gikk over av seg selv, fortalte en kilde til magasinet.

Som nevnt er ikke dette første gang et bruddrykte har verset rundt det tidligere paret. Allerede i desember tok internett fyr, etter at en melding på Delevingnes Twitter-konto hevdet at det var over og ut.

«Ashley og jeg har gjort det slutt», lød meldingen, som ifølge ET Online ble slettet etter om lag 20 minutter. Dermed hang flere medier seg på og hevdet at paret hadde brutt med hverandre.

Det kunne imidlertid se ut til at 27-åringens Twitter-konto hadde blitt hacket, og under et døgn etter bruddnyheten avkreftet Benson at det var slutt mellom dem.

ÅPENHJERTIG: I et av sine siste intervjuer før nyheten om bruddet ble kjent, forteller Gunhild Stordalen åpenhjertig om støtten hun har fått av Petter Stordalen gjennom sykdommen. Video: TV Norge. Vis mer

I kommentarfeltet under et bilde på Instagram strømmet det naturligvis på med spørsmål om det faktisk var over mellom henne og Delevingne.

«Slo du opp med Cara?», spurte en fan.

Til det svarte Benson avkreftende.

Fire måneder senere skulle likevel et brudd finne sted, men etter alt og dømme har de beholdt vennskapet og ønsker hverandre godt.

LES OGSÅ: Helomvending etter skandalen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer