«Dere suger», sa Justin Bieber til de norske jentene

Privat video med Justin Biebers utbrudd sprer seg på nett. Nå forklarer jentene hva som skjedde.

Publisert

En venninnegjeng i Oslo fikk et eget lite møte med superstjerna lørdag.

En video av Justin Bieber (22) som går forbi jentene og sier «You guys suck» har i ettertid blitt lagt ut på nettet, og fått flere til å reagere på at Bieber er frekk mot jentene.

Dagbladet har vært i kontakt med tre av jentene som forteller at det ikke var slik det egentlig var.

Jentene forteller at det hele begynte med at de hadde dratt til hotellet The Thief og plutselig så Biebers dansere gjennom vinduet. Derfor begynte de å danse mot dem, og danseren Johnny Erasme synes de skapte så god stemning at han kom ut og danset med jentene.

Erasme har også lagt ut en video av jentene på bildedelingstjenesten Instagrams story med teksten «Norske beliebere skjønner greia!».

- Justin bare tullet

Deretter fulgte de etter danserne til et utested, hvor de fortsatte å danse utenfor vinduet og hadde det gøy med Biebers dansecrew.

- Noen minutter senere kom Justin Bieber ut av utestedet sammen med danserene, og Justin sa «You guys suck». Vi filmet alle sammen, men da han sa det sluttet vi å filme fordi vi trodde han ble sur. Men da begynner han å le og spør hvordan kvelden vår var, så han var ikke sur. Han bare tullet, sier Awa Dyrkorn (16), til Dagbladet.

Hun forteller at hun og venninnene deretter takket for konserten og at Bieber var høflig mot dem.

- Vi er ikke så gode til å danse så vi dreit oss jo ut og det var bare morro, sier Dyrkorn.

Saken fortsetter nedenfor.

KONSERTEN: Justin Bieber holdt konsert i Telenor Arena fredag og lørdag. Foto: Gonzales Photo
KONSERTEN: Justin Bieber holdt konsert i Telenor Arena fredag og lørdag. Foto: Gonzales Photo Vis mer

- Setter Justin i dårlig lys

Hun synes det er veldig trist at flere har misforstått videoen som er blitt publisert på nettet, og forklarer at de ikke blir trodd når de forklarer at Bieber egentlig bare spøkte med dem.

- Når jeg ser på videoen nå ser det ut som at han sier at vi suger. Det er kjempedumt, for det setter Justin i et dårlig lys, sier Dyrkorn.

Leide luksusvilla

Lørdag kveld holdt Justin Bieber sin andre konsert i Telenor Arena, som en del av «Purpose»-turneen.

Fredag kveld kunne Dagbladet avsløre at Bieber ikke har sjekket inn på et av Oslos mange hoteller, slik mange hadde trodd. Bieber har nemlig leid seg en luksuriøs villa på Nesøya like utenfor hovedstaden i anledning Norgesbesøket.

Natt til lørdag ble Bieber og flere av danserne observert på flere av Oslos utesteder, men det skal visstnok ha vært en kortvarig affære, og Bieber dro da de andre gjestene begynte å knipse bilder av superstjerna.

Litt over 16.30 lørdag forlot superstjerna strandeiendommen i bil og satte kursen mot konsertstedet hvor han underholdt godt over 20 000 fans.

Saken ble opprinnelig publisert på Dagbladet.no.

LES OGSÅ: Dette krever Justin bak scenen i Oslo

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer