VANT: Sophie Elise mener det bør være en vekker til de som aldri trodde på henne, at hun nå har vunnet en pris for årets mektigste kvinne i mediene.
VANT: Sophie Elise mener det bør være en vekker til de som aldri trodde på henne, at hun nå har vunnet en pris for årets mektigste kvinne i mediene. Vis mer

- Dere må våkne opp

Sophie Elise fikk svært mange hatmeldinger etter å ha blitt kåret til mektigste kvinne i norske medier.

SEOGHØR.NO: Mandag kom nyheten om at bloggeren Sophie Elise Isachsen (21) ble kåret til årets mektigste kvinne av nettstedet Medier24. 

bloggen sin skriver hun at dette er svært stort, og et det bør være en beskjed til alle der ute som ikke har trodd på henne.

«Så klart måtte hat-kommentarene komme. De gjør jo alltid det. Men vet dere hva? Denne gangen betyr det faktisk ingenting. Jeg er uansett kåret til mektigste kvinne, jeg står uansett på plassen min, så til dere som hater.. Dere kom litt for sent. For denne, den vant jeg.»

BLIR HATET: På bloggen sin, skriver Sophie Elise, at hun fikk mange hatmeldinger etter prisen ble annonsert. Foto: Andreas Fadum
BLIR HATET: På bloggen sin, skriver Sophie Elise, at hun fikk mange hatmeldinger etter prisen ble annonsert. Foto: Andreas Fadum Vis mer

«..Dette er ikke en pris mine blogglesere har gitt meg, dette er ikke "ufortjent". Dette er flere år med hard jobbing, og det er faen så greit å klappe seg selv på skuldra også - og en liten klapp tvers over ansiktet til de som skulle finne den bitterheten i seg enda. Dere trenger å våkne opp, og dere har ikke fulgt med i timen.»

Harstad-jenta er på 11.plass over landets mektigste personer, og som første kvinne på lista. Dette skriver Medier24 om hvorfor de ga henne plassen: 

ÅRETS BLOGGER: Sophie Elise hadde på seg kimono fra Dolce & Gabbana, bukse fra Avenue og topp fra det norske merket Epilogue, da hun vant pris for årets blogger. Foto: NTB scanpix
ÅRETS BLOGGER: Sophie Elise hadde på seg kimono fra Dolce & Gabbana, bukse fra Avenue og topp fra det norske merket Epilogue, da hun vant pris for årets blogger. Foto: NTB scanpix Vis mer

«Norges største blogger og en viktig «influencer». Har solid tak på unge damer, og det siste året tatt steg i en mer seriøs retning. Representerer en utvikling som den tradisjonelle mediebransjen, med få unntak, fortsatt ikke har sett.»

På Se og Hørs store kjendisgalla i Oslo i november, vant hun også pris som årets beste blogger.

Harstad-jenta mottok prisen med et stort smil fra scenen på Chat Noir.

Hun fikk flere stemmer enn blant andre Caroline «Fotballfrue» Berg Eriksen, artisten Tone Damli og fotballspilleren John Arne Riise.

- Dette her føles helt sykt! Jeg har blogget i fire år og ikke vunnet en dritt, sa hun på scenen før hun spøkte med de oppmøtte:

FORANDRET: Her er Sophie Elise på Alexandra Joners videopremere for ett år siden. Siden den gang har hun oppnådd svært mye.
FORANDRET: Her er Sophie Elise på Alexandra Joners videopremere for ett år siden. Siden den gang har hun oppnådd svært mye. Vis mer

- Jeg ville bevise at man kan se ut som en idiot og være smart likevel, sa hun mens salen brøt ut i latter.

LES OGSÅ: Sophie Elise blir misbrukt på Snapchat