Scott Disick:

- Dere kommer til å sparke meg ut nå

Scott Disick letter på sløret om Kourtney Kardashians forlovelse.

UTELATT: Selv om Scott Disick ikke var en del av ekskjærestens forlovelse, hadde han likevel gjort seg opp en mening om det. Foto: Broadimage/Shutterstock/NTB
UTELATT: Selv om Scott Disick ikke var en del av ekskjærestens forlovelse, hadde han likevel gjort seg opp en mening om det. Foto: Broadimage/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I oktober i fjor ble det kjent at realitystjernen Kourtney Kardashian (43) og «Blink-182»-trommisen Travis Barker (46) hadde tatt forholdet et steg videre og forlovet seg.

Det mange kanskje ikke vet er hvordan Kourtneys ekskjæreste, Scott Disick (38), egentlig reagerte på Travis' frieri. I torsdagens episode av «The Kardashians» får vi nå se hva førstnevnte tenkte da han fikk vite om den store nyheten.

- Ikke involvert

I episoden får vi se at Kourtneys familie og venner samlet seg på stedet for den kommende hendelsen, og søsteren Kim uttalte at Scott «kom til å miste forstanden» når han fant ut om eksens forlovelse, skriver en rekke medier, deriblant Entertainment Tonight og ELLE.

Scott var riktignok ikke til stede under forlovelsen, men da den ble offisiell tok han kontakt med søsteren Khloe Kardashian (37) for å snakke om hva han egentlig tenkte og følte om eksens forlovelse.

BRÅKMAKER: Scott Disick åpner om om fortiden sin til sin tidligere kjæreste, Kourtney Kardashian, i serien «Flip It Like Disick». Video: E! Vis mer

- Dere kommer til å sparke meg ut nå. Jeg er ikke involvert i familien lenger, mintes Khloe om hans reaksjon på frieriet, hvor han også spurte om: «Hvorfor var ikke barna mine der?», og da responderte hun med: «Fordi de var for unge».

Selv om Scott ikke var frelst over forlovelsen, ønsket likevel Kourtney at han skulle akseptere det nye steget i forholdet hennes, hovedsakelig av hensyn til de tre barna deres Mason (12), Penelope (9) og Reign (7).

- Jeg tror det er veldig viktig for Scott å akseptere forholdet vårt slik at barna kan føle seg bra. Jeg tar hensyn til ham og følelsene hans, og kommuniserer med ham om barna og sørger for at han har det bra. Men utover det har jeg nettopp blitt forlovet og vil bare leve i nuet. Jeg tror bare at dette øyeblikket ikke handler om Scott, sa Kourtney i episoden.

GRÅTER: Det er ikke ofte at Kourtney Kardashian feller tårer i familiens serie «Keeping Up With The Kardashians», men i forbindelse med en spesiell dag, tok følelsene overhånd. Video: E! Vis mer

- Hun er ikke den enkleste

Videre la Scott til at han alltid vil elske Kourtney, til tross for at de ikke er sammen lenger. Han la derimot ikke skjul på at han hadde kommet til å takle det svært dårlig dersom dette skjedde for noen år tilbake.

- Om jeg hadde hørt det på et annet tidspunkt, hadde livet mitt vært over, fortalte han i episoden.

Videre la han til at han er glad på Kourtneys vegne, og at forlovelsen egentlig ikke kom som en overraskelse da han hadde sett for seg at de ville vært gift for lenge siden.

- Jeg er veldig lettet over at hun er lykkelig, og at noen andre tar vare på henne... På en egoistisk måte føles det som om byrden er løftet. Til syvende og sist er det en bra ting. Jeg kunne ikke være sammen med henne, så jeg hyller Travis. Han har mye arbeid i vente ... Kourtney er ikke den enkleste å ha med å gjøre, sa han.

SÅRET: Scott Disick forteller Kourtney Kardashian at han blir såret når hun er med andre. Video: Bilder fra HayU hos TV 2 Sumo. Vis mer

Men til tross for at han ikke hadde noe imot forlovelsen, reagerte han likevel sterkt på at det kun var Barkers barn som var til stede, mens han og Kourtneys barn ble utelatt.

- De forsto ikke hvorfor de så barna hans (Barkers, red.anm.) der på TikTok, mens de ikke var der. Forhåpentligvis er de invitert til bryllupet... Jeg personlig, hvis jeg ble forlovet 50 minutter unna, ville jeg ha sagt: «Noen setter seg i bilen og kjører barna hit». Penelope ville vært i ekstase. Vi oppfører oss som om stedet er ti timer unna, sa Scott til Khloe.

LES OGSÅ: - Hun ga ham et ultimatum

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer