- Dere kan ikke komme og stresse meg nå

Mesterkokken fikk uventede utfordringer da han selv måtte prøve seg som deltager i «Masterchef»...

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I torsdagens utgave av matlagingskonkurransen «Masterchef» på TV3, er det selveste mesterkokken Eyvind Hellstrøm (64) deltagerene skal konkurrere mot.

Etter flere uker med innledende runder, har Are Sende Osen (43), Silje Sandmæl (35), Henrik Thodesen (34) og Storm Pedersen (33) karret seg videre til siste dag av den første semifinalen i realitykonkurransen.

Den av deltagerene som lager en bedre rett enn Hellstrøm går direkte videre til finalen.

STRESSET: Eyvind Hellstrøm var tydelig stresset da han fikk prøve seg som deltager i «MasterChef». Foto: TV3
STRESSET: Eyvind Hellstrøm var tydelig stresset da han fikk prøve seg som deltager i «MasterChef». Foto: TV3 Vis mer

Den profilerte mesterkokken og programlederen er vant til å vurdere og kritisere andre aspirerende kokketalenter, men denne gangen befinner han seg på motsatt side av dommerbordet.

- Dere kan ikke å komme hit og stresse meg nå. Dere vet like godt som meg at det står om sekunder. 35 minutter? Det er 35 minutter for lite!, sier en stresset mesterkokk til dommerene Gregory Paul og Kjartan Skjelde i episoden.

MILDERE: Mesterkokken forteller at han har fått et totalt annerledes syn på deltagerene etter at han selv fikk prøve seg i konkurransen. Foto: TV3
MILDERE: Mesterkokken forteller at han har fått et totalt annerledes syn på deltagerene etter at han selv fikk prøve seg i konkurransen. Foto: TV3 Vis mer

Hellstrøm forteller at han nå mer forstår deltagerenes situasjon.

- Jeg står på deltagerenes side. Jeg har tatt deres plass, og jeg oppdager at dette er et kjør uten like. Nå skjønner jeg hvordan det er å være deltager i «MasterChef». Det er et helvete. Det kan hende at jeg blir litt mildere i bedømningen etterhvert, ler Hellstrøm.

Se klipp av en stresset Hellstrøm øverst i saken!

«Masterchef» sendes mandag til torsdag klokken 19.30 på TV3. Se vår store TV-guide her.

LES OGSÅ:    Her går Liv Grete i bakken

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer